Siirry pääsisältöön

Rakkauden Täysikuu


Ensimmäinen täysikuu maaliskuussa tapahtuu torstaina 1. maaliskuuta 11° Neitsyessä. Me saamme nauttia myös maaliskuussa kahdesta täysikuusta, mutta siitä sitten myöhemmin.

Vaikka Neitsyt ei ole välttämättä romanttisin eläinradan merkki, tämän täysikuun aikana rakkaus saa uuden merkityksen. Tämä johtuu siitä, että Kuu on Neptunuksen, korkeampien rakkauden ja ihanteiden planeettaa, vastaan ja vieläpä siksi, että meihin kohdistuu Venuksen, rakkauden ja kauneuden jumalattaren harmonista vaikutusta. Venus ja Merkurius muodostavat täydellisen harmonian myös Jupiterin kanssa, jotka tulevat laittamaan melko positiivisen hyvän kiertämään.





Samoihin aikoihin planeettaamme kohdistuu myös stelliumin vaikutukset eli toisin sanoen monen planeetan voimakeskittymä Kalat merkkiin. Kalat merkki ovat tunnetusti eläinradan herkimpiä ja henkisimpiä merkkejä. Kaikki nämä kokoonpanot lupaavat harvinaista täysikuuta, jota täytetään rakkauden, yhteyden ja myötätunnon taajuuksilla. Vaikka et olisikaan romanttisessa suhteessa ja vaikka rakkaus eri muodossaan puuttuisikin elämästäsi, saatat tuntea itseäsi siitäkin huolimatta  herkemmäksi näille värähtelyille. Voit kirjaimellisesti tuntea, että rakkaus on kaikkialla, varsinkin kun annat itsellesi luvan tuntea ja kylvettää itsesi näillä positiivisilla rakkauden energioilla.

Vaikka rakkauden tunteet näin voimakkaina ilmassa itsessään on mitä ihaninta, mutta vieläpä Saturnuksen harmonisen vaikutuksen kanssa se tulee auttaa meitä laittamaan elämämme paremmin järjestykseen. Täysikuun osuminen järjestelmälliseen, vastuulliseen ja käytännölliseen Neitsyeen lisää tarvetta hoitaa keskeneräisiä projekteja ja saattamaan ne loppuun ennen kuin voi juhlia ja nauttia vapaasta.

Neitsyt / Kalat ovat muuttuvia merkkejä. Muuttuvat merkit ovat eläinradan joustavimpia merkkejä. Mikään muu merkki ei voi sopeutua uusiin olosuhteisiin paremmin kuin muuttuvat merkit tekevät!
Neitsyt sopeutuu etsimällä käytännöllisiä keinoja ympäröivien olosuhteiden selvittämiseksi, ja Kalat sopeutuvat niihin virittäytymällä tunteisiinsa. Vaikka kummankin merkin henkilöt saattavat valittaa elämää ja kohtaamiaan vaikeuksia, he selviytyvät ellei jopa menestyvät parhaiten vastoinkäymisissä.

Kalat merkkiä hallitsevat Neptunus ja Jupiter - Neptunus edustaa korkeimpia ihanteitamme ja unelmiamme, ja Jupiter edustaa uskoa ja laajentumista. Näitä energioita mukaillen joskus sinun tarvitsee vain luottaa. Uskoa, että elämä on lahja. Uskoa, että sinulla voi olla  ihmeitä elämässäsi. Uskoa, että ihmeet ovat mahdollisia.




Stelliumin yhteisvaikutus Kalat merkissä tulee olemaan tämän voimakkaan täysikuun keskeinen tekijä manifestaation kannalta. Juuri nyt on viisi planeettaa Kaloissa, kuten Aurinko, meidän yksilöllinen tietoisuus. Auringon vieressä on Neptunus, meidän halumme tuntea yhteyttä suurempaan. Sitten tulee Merkurius, joka edustaa mieltämme, kuinka analysoimme mitä ympärillämme tapahtuu. Merkuriuksen vieressä on Venus, joka edustaa sitä, miten suhtaudumme toisiin ihmisiin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Kheiron, joka symbolisoi meidän DNA:ta - lahjoja ja haavoja. Nämä haavat ja lahjat on siirretty meille sukupolvesta toiseen, jotta me ja jälkeläisemme voisimme rikkoa rajoja ja luoda vielä suuremmat mestariteokset ja saavuttaa mahdollisimman suuret mahdollisuudet.

Stellium-Kalojen toisella puolen on Kuu Neitsyessä, joka toimii kuin silta, joka yhdistää korkeamman tietoisuuden (Kalat) luonnon fyysiseen kauneuteen (Neitsyt). Aivan kuten Kuu Neitsyessä tekee mahdottoman mahdolliseksi, kääntää aineettoman aineen materiaaliksi, luo konkreettisia tuloksia pelkistä ideoista, juuri nyt myös sinä voit tuoda hieman taivasta maan päällä tai vielä parempi, voit etsiä ja havaita, että jotain taivaallista on jo jokaisessa ja kaikessa ympärilläsi.

Ota aikaa itsellesi, pysähdy hetkeksi, havainnoi mitä nämä erilaiset energiat sinun kohdallasi tarkoittavat. Pysähdy ja ota aikaa myös näkemään kaiken kauneuden ja harmonian ympärilläsi epätäydellisen täydellisessä maailmassa. Rakkauden täytteistä maaliskuuta sinulle missä ikinä oletkin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi