Siirry pääsisältöön

Leijona 2018!




♌ Leijona :

"Olen itsevarma."

Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla.

Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itsessään epävarmuuden takia. 2018 voi olla hyvä aika harjoitella näkemään hyviä puoliasi, ylistää niitä ja ole kiitollinen, sillä tämä on tie onneen. Jos koet kaipaavasi liikuntaa, terveellistä ruokavaliota tai muita itsensä hoitamisen ja kehittämisen keinoja, ota selvää ja ole todella kiinnostunut itsestäsi. Leijonilla on tapana saavuttaa suuriakin tuloksia kun he laittavat intohimonsa ja fokuksensa tiettyyn asiaan. Jos tällainen intohimoinen tapa saavuttaa tavoitteita toimii sinun kohdalla, aseta itsellesi realistisia tavoitteita ja työskentele intohimoisesti saavuttamaan ne. Olet hämmästyttävän taitava motivoimaan toisia, mutta 2018 kutsuu sinua kanavoimaan tämän energian itseesi tällä kertaa.

Aloita matkasi kohti itsevarmuutta esimerkiksi kirjoittamalla joka aamu kolme asiaa, joita arvostat itsessäsi. Tämä saattaa tuntua hieman vaikealta aluksi, mutta hyvin nopeasti saat tästä harjoituksesta kiinni ja siitä tulee jopa mukava tapa kirjoitella näitä. Toistuva muistuttaminen ei ole lainkaan huono asia päinvastoin se tekee meille jokaiselle hyvää muistuttaa itseämme mistä olemme kiitollisia. Ylistä sitä mitä sinulla jo on, jotta voit arvostaa lisää mitä tulet saamaan. 


Leijona 2018

2018 Saturnuksen vaikutus näkyy Leijonan rutiinien ja päivittäisten askareiden huoneessa, joka merkitsee kehitystä suunnitelmallisuudessasi. Et voi tehdä kaikkea kaiken aikaa. 2018 on hyvä aika metaforisesti keskittyä maahan jalkojesi alla ja istuttaa niin monta siementä kuin mahdollista, kun maaperä on hedelmällinen. Näin voit saada mahdollisimman hyvän sadon, kun Saturnus on tehnyt kierroksensa.

Oman elämän järjestäminen ja oppiminen on elintärkeää. Ajanhallinta ja aikatauluista pitäminen auttavat sinua rentoutumaan. Aikataulustasi kiinni pitäminen auttaa välttämään kiusausta tehdä ylimääräisiä tunteja.

Säästä energiaa niin paljon kuin mahdollista, työskentele hitaasti, perusteellisesti ja huolellisesti. Kunnioita luontoa ja sen syklejä. Saturnus nyt haastaa työskentelemään perheesi ja muiden ihmisten hyväksi, mutta ennen kaikkea omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

31.tammikuun täysikuu on sinun merkissäsi, joka pakottaa sinut katsomaan tarkemmin omia tarpeitasi. Tämän ajanjakson teemana on tasapaino, mikä tarkoittaa sitä että kaikki ne sellaiset asiat, joissa tietoisesti tai tiedostamattomasti vallitsee epätasapainoa, tulevat hakeutumaan takaisin tasapainoon.

Mars palaa jälleen vaikuttamaan ihmissuhteisiisi 10.9-16.11 saakka, mikä lisää enemmän intohimoa, mutta myös jonkinlaista eripuraa kumppaneiden kanssa.

Venuksen perääntyminen vaikuttaa myös samoihin aikoihin. Tämä voi olla loistava aika kodin sisustamiseen. Planetaariset perääntymiset voivat toisaalta tehdä varsin laiskaksi, vaikka haluaisikin olla tehokkaampi. Jos sinulla on varaa saada joku muu tekemään työn puolestasi, se voisi auttaa tilanteeseen ja sinä voisit seurata sivusta työnkulkua. Muussa tapauksessa riittää yksinkertainen pyrkimys kirkastaa huone esimerkiksi tyynyillä ja verhoilla. Sisusta kotisi sellaiseksi, johon sinun on helppo vetäytyä rentoutumaan ja olemaan. Kynttilät, suitsukkeet ja värit, joista silmät pitävät auttavat sinua rentoutumaan, joka on tärkeää. 

Leijona yhteenveto 2018
Suurin vaikutus merkissäsi tapahtuu Uranuksen kautta 15.5.-7.11. Vuoden alussa ja aina toukokuuhun asti on suotuisa aika ja jopa oikein mainio rakkauden, kumppanuuden, ystävyyden, suhteiden ja yhteistyön kannalta. Tämä aika tulee olemaan hauska erityisesti Leijonalle, joka rakastaa huomiota, sillä Venuksen voima tulee korostamaan rakkautta ja kauneutta. Tämä ajankohta opettaa sinua rakastamaan jopa vihollistasi ja olemaan askeleen edellä.

Marsin vaikutus 11-18.2 tuo luottamusta ja elinvoimaa. Käytä näitä erilaisiin ideoihin ja suuntaudu rohkeudella toteuttamaan ideasi. Jopa Merkuriuksen perääntyminen 4.4. ei aiheuta ongelmia ja auttaa sinua remontoimaan, elvyttämään ja palauttamaan elämäsi epätasapainossa olevat alueet. 

Sinulla on parantavan luonto-jumalattaren Ceresin vaikutus 5.-28.4. Tätä voimaa voit käyttää hoitamaan itseäsi joogalla, terveyskylvyllä tai muulla, mikä ravitsee mielesi ja ruumiisi hyvillä terveellisillä energioilla.

Jos tarvitset terveydellisiä toimenpiteitä tai ammattilaisen neuvoja, tämä on ihanteellinen aika tehdä tätä. Uranuksen vaikutus alkaa tuntumaan 15. toukokuuta. Odota odottamatonta. Uranuksen vaikutus voi olla dramaattinen, mutta myös loistava heräämiselle riippuen siitä, kuinka valmis sielusi on vastaanottamaan sellaista. Nuoret voivat saada äärimmäisen radikaaleja ja kapinallisia ajatuksia, kun taas muut saattavat heittää pois vanhoja dogmaattisia uskomuksia. Terveysasioiden ohella Uranus voi pakottaa radikaaliin elämäntavan muutokseen.

Marsin vaikutus 16.5.-12.8 saattaa näkyä aluksi taisteluna esimerkiksi hankalien asiakkaiden tai opettajien kanssa. Jotkut ihmiset saattavat todella kokeilla kärsivällisyytesi. Itsesi puolustaminen ei ehkä ole huono asia, jos sinusta tuntuu siltä, että sinua on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti. Tämä ajanjakso helpottaa 14.-22.6 ja kaiken pitäisi tasoittua jälleen, jotta voit hyödyntää Venuksen hyvää feminiinistä, kaunista ja rakastavaista energiaa.

Leijona 2018 Avainsanat
Avioliiton kukoistaminen, kodin remontointi, vahvat juuret, itsevarmuus, aikaa itselle, oma henkilökohtainen kehitys. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi