Siirry pääsisältöön

Heinäkuu astrologisesti

Heinäkuu on astrologisesti hyvin mielenkiintoinen, koska tässä kuussa alkaa tämän vuoden toinen auringonpimennysjakso. Tässä kuussa odotettavissa on auringonpimennys 13.7 ja kuunpimennys 27.7, jotka tekevät tästä kuukaudesta astrologisesti voimakkaan ja transformatiivisen. Kuun vaikutuksen lisäksi parhaimmillaan viisi planeettaa tekee perääntymisensä, jolloin niiden energiat ovat sisäänpäin suuntautuneet ja tuovat oman haasteensa arkeemme. Planeettojen perääntyminen merkitsee yleensä aikaa, jolloin on hyvä hidastaa tahtia, pohtia asioita ja uudelleenarvioida tehtyjä päätöksiä.

Marsin, Saturnuksen, Neptunuksen ja Pluton perääntyvä vaikutus saa väsymystä, uneliaisuutta ja ehkä jollain tavalla levottomuutta aikaan. Tässä vaiheessa haaste saattaa tuntua siinä, että mielessä voi olla monia suunnitelmia ja tavoitteita, joita haluaisi toteuttaa, mutta motivaatio ja energian puute ovat hidasteena. Monesti jo pelkkä tietoisuus tällaisista vaikutuksista auttaa rikkomaan tämän tietyn patternin, jolloin voit löytää niitä asioita jotka energisoivat ja palauttavat elinvoimaasi. Lisäksi meditaatio, jooga ja muut Mindfulness harjoitukset ovat hyviä pitämään sinut tässä hetkessä.


 Itsensä maadoittaminen on nyt todella tärkeää, jotta yhteistyö Mielen ja kehon välillä pysyy tasapainossa. Nyt on tärkeä kuunnella itseään ja jos tässä hetkessä lepo on sitä mitä todella kaipaat, niin ota tämä aika itsellesi ja hyvinvoinnillesi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita omien vastuualueiden laiminlyömistä tai lykkäämistä. On oleellista myös kiinnittää huomiota kurinalaiseen, strukturoituun ja järjestelmälliseen toimintaan. Tämä vaatii melkoista itsetietoista ja päättäväistä toimintaa, se kuitenkin palkitsee.

Venus Neitsyt merkissä 9.7 saattaa lisätä tarvetta läheisille ihmisissuhteille, rakkaudelle ja jonkin verran hemmottelulle ja itsestään huolehtimisille. Näytä tunteesi ilmein, elein ja keinoilla, joilla pystyt osoittamaan rakkautesi ja läsnäolosi.

Jupiter Skorpionissa lopettaa perääntymisvaiheensa 10.7, jolloin voisi olla jälleen kerran aika isoille suunnitelmille. Tämä voi tarkoittaa mielenkiinnon kasvua henkisyyttä kohtaan ja perpektiivien laajentamiselle. Jos huomaat, että mielenkiintosi suuntautuu menestystarinoihin ja tuttavien menestyksen seuraamiseen, tämä on tavallista ja monesti myös hyvä laajentamaan omia perspektiivejä. Vältä kuitenkin tämän energian tai kolikon kääntöpuolta: kateutta ja katkeruutta.

Uusikuu lähestyy kovaa vauhtia ja osuu sopivasti perjantai 13. päivälle Rapu merkissä, joka hallitsijaplaneettansa, Kuun, mukaan edustaa alitajuntaa, feminiinisyyttä, vesi-elementtiä, äitiä, perhettä ja hoivaa. Kuu muodostaa opposition Plutolle, joka siirtää huomion alitajuiseen maailmaan. Alitajunta tai piilotajunta tarkoittaa nimensä mukaisesti piilossa olevia ominaisuuksia itsessämme. Piilotajunnassamme on monia automatisoituneita asioita, jotka säästävät meiltä huomattavasti aikaa ja energiaa tällä automaattisesti tapahtuvalla ajattelulla ja toiminnalla. Piilotajunnassamme valitettavasti sijaitsee myös pelkomme ja voimakkaimmat tunteemme, kuten häpeä ja syyllisyys. Näitä tunteita mieli työntää piiloon koska ne on liian kivuliaita pitää jatkuvan prosessoinnin alla siksi ne on siellä piilossa. Piilotajunnassamme olevat asiat kuitenkin vaikuttavat jatkuvasti jokapäiväiseen elämään ja siihen miten reagoimme asioihin. Siksi kaikista hyödyllisintä on työskennellä myös niiden kanssa, ymmärtää ja käsitellä paljastaen sen maailman syvimmät salaisuudet, jotta voimme vapauttaa näiden tiedotamattomien asioiden ote meistä.

Uusikuun, osittaisen auringonpimennyksen ja Pluton opposition vaikutus tulee näkymään ihmissuhteissa erityisesti. Seuraavien kuukausien aikana saattaa tapahtua muutoksia ihmissuhteissa ja niiden rakenteissa. Ole avoin ja vastaanottavainen, sillä tämä ajanjakso saattaa tuoda myös uudenlaisia ihmisiä elämääsi.


Viime aikoina muovi ja sen aiheuttama tuho merelle on noussut mediassa ja erilaisissa uutiskanavoissa. Ihmisen jäte on aiheuttanut merkittävästi tuhoa merielämälle ja monet eläinlajit ovat kärsineet tästä tuhosta. En tiedä sinusta mutta tuo on minusta surullista ja saa minussa aikaan valtavan halun suojella luontoa ja eläimiä. Mielemme muistuttaa hyvin paljon tätä vesistöjemme tilaa: muut “dumpppaavat” meihin kaikenlaisia uskomuksia, pelkoa ja syyllisyyttä, jotka saattavat jopa saastuttaa elämäämme ellemme tule tietoisiksi ja ota konkreettisia ja rohkeita askelia suojelemaan itseämme ja puhdistamaan itsemme, vetemme näistä jätteistä.


Aurinko siirtyy Leijonaan 22.7, jolloin ego pyrkii saada huomiota ja miksei jopa loistaa. Kuitenkin Merkuriuksen perääntyminen 26.7-19.8 tässä merkissä saattaa tuoda omat haasteensa kommunikaatioon ja tiedonkäsittelyyn.

Täysikuu osuu myös perjantaille, mutta vasta 27.7 Vesimiehessä ja vieläpä myös kuunpimennyksen aikaan. Kuunpimennys on täsmälleen samassa linjassa täysikuun kanssa, jolloin sen varjo osuu sopivasti auringon ja kuun väliin.


Kuunpimennys voi yhdessä täysikuun kanssa kaivaa syvimmät salaisuutemme ja kulissien takana olevan todellisuutemme, ehkä ei julki, mutta sinulle käsiteltäväksi. Tässä kohtaa saattaa herkistyä muistelemaan vanhoja menneisyyden, ehkä jopa lapsuuden, tapahtumia, jotka ovat jättäneet jälkensä ja joita nyt on aika, kuten edellä mainittu, puhdistaa vesi ja suoda mahdollisuuden terveelle ja elinvoimaiselle elämälle.

Tällainen prosessi saattaa nostattaa omat erilaisen tunneskaalan ja prosessin joka kaipaa huomiota ja ennen kaikkea kärsivällisyyttä. On tavallista säikähtää erilaisten kokemusten nostattaamia voimakkaita tunteita, mutta sen sijaan että käännät selkää tai tukahdutat, kokeile sulkea tämä sykli lopullisesti antamalla vaikka anteeksi, hyväksymällä ja ennen kaikkea irrottautumalla ja kääntämällä sivua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi