Siirry pääsisältöön

Täysikuu Oinaassa - Syyskuu 2018

Syyspäiväntasaus 23.9 sekä kiitollisuuspäivän jälkeen maanantaina 25.9.2018 Kuu saavuttaa täyden potentiaalinsa Oinaan merkissä ja ihmeellisesti vie meidät takaisin kevään kaltaisiin energioihin. Nyt elämän ihmeellinen syntymä-kuolema-sykli konkretisoituu ja tulee näkyvämmäksi osaksi meidän todellisuutta. Tällainen sykli vaikka onkin luonnollinen osa elämää ja kaikki kuolee aikanaan, se saattaa tuntua kehossa suruna, jolle ei ikään kuin löydä syytä. Toisin sanoen jos nyt tunnemme selittämätöntä surua, se voi johtua siitä, että jokin osa meistä tulee tietoisemmaksi luonnon syklistä ja kuolemasta tärkeänä osana tätä sykliä.

Vaikka keho sureekin luonnon kuolemaa tai pikemminkin yhden elämänvaiheen kuolemaa, se valmistautuu myös uuden syntymään. Kuolemaa seuraa myös syntymä. Kheiron, haavoittunut parantaja, yhdistää energiansa täysikuuhun Oinaan merkissä, joka lisää jännittyneisyyttä ja hämmentävää energiaa tähän ajanjaksoon.


Täysikuu muodostaa neliön Saturnukseen, joka omalta osaltaan nostattaa rajoitteita ja asioiden kriittisempää tarkastelua.

Vaikka täysikuu Oinaassa onkin itsepäinen yksin toimija, Aurinko Vaa’assa ja Merkurius auttaa miettimään asioita loppuun punniten erilaisia vaihtoehtoja ja tekemään kompromisseja, jotka mahdollisesti johtavat yhteiseen hyvään.

Omien sanojen ja tekojen tarkka harkinta auttaa parhaiten välttämään jännittyneitä tilanteita. Nyt on tärkeä välttää ristiriitoja ja vastakkainasettelua valitsemalla diplomaattisempaa lähestymistapaa. Isojen muutoksien aikana muista, että myös vastassa oleva saattaa tuntea samoin siksi vastakkaisasettelun sijaan viisasta on löytää toisenlaisia lähestymistapoja, jotka palvelevat kumpaakin osapuolta pidemmällä tähtäimellä.


Nyt jos koskaan tämän hetken ehkä jollain tasolla jännittyneisyyttä pystyy hallitsemaan tai pikemminkin tasapainottamaan meditaatiolla tai vain yksinkertaisesti rauhoittumalla ja rauhoittamalla itseään mukavan tekemisen äärellä. Meditoidessa sytytä kynttilä ja anna kynttilän valon ja lämmön täyttää sinut valtavalla rauhan tunteella, joka rentouttaa lihaksiasi ja auttaa selkiyttämään ajatuksiasi. Huomaa kuinka kynttilän määrätietoisuus ja järjestelmällisyys tarttuu myös sinuun ja siirtää sinuun suunnatonta määrää kurinalaisuutta ja keskittymistä tähän hetkeen ja paikkaan.


Saturnus symboloi usein vanhempaa henkilöä, huoltajaa, sukulaista, ystävää, kollegaa, ohjaajaa tai mentoria, jota katsotaan ylös ja johon luotetaan. Saturnus tai mentorin apu voi esiintyä nyt vähemmän odotetuin tavoin. Saturnuksen tärkeä oppi saattaa ilmetä muinaisten tekstien viisautena tai historiallisen hahmon tarinan tarjoamana uudenlaisena ymmärryksenä.

Vaikka Saturnuksen neliö auringolle, kuulle, Merkuriukselle ja Kheironille, tuo mukanaan monia alakuloisuutta ja epäilyjä, Mars antaa vahvuutta ja rohkeutta voittaa vaikeudet. Myös Uranuksen vaikutus auttaa murtamaan esteet ja voittamaan ne.

Saturnuksen muodostama trini Uranuksen kanssa tukee tekemään positiivisia muutoksia rajoitusten sijaan. Se auttaa poistamaan pelot, jotka liittyvät muutokseen ja antaa uudenlaista perspektiiviä elämän siirtymävaiheisiin. Nyt on tärkeää, että pysyt rauhallisena ja kärsivällisenä, suunnittelet jokaisen askeleen järjestelmällisesti ja jos elämä työntää kohti isoja tai pieniä muutoksia, valmista itsesi niin joustavaksi, että sinun on helppoa sopeutua muutoksiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi