Siirry pääsisältöön

Superkuu 2018!

2018 lähestyy kovaa vauhtia ja myös tammikuun täysikuu tai oikeastaan kaksi täysikuuta. Keskitytään nyt kuitenkin 1. ja 2. Tammikuuta väliseen täysikuuhun. Täysikuu on silloin Ravussa ja vesielementti on vahvimmillaan, joka tarkoittaa sitä, että vuosi alkaa melko tunteikkaalla tavalla.

Uusi vuosi alkaa nostalgisella, sentimentaalisella, houkuttelevalla, herkkällä, rakastavalla, vaalivalla, rauhoittavalla ja ehkäpä jopa lapsellisen iloisella tavalla.

Astrologit ympäri maailmaa ovat sitä mieltä, että seuraava täysikuu Ravussa, jota kutsutaan myös superkuuksi tai suden kuuksi, tulee olemaan ainakin 30 prosenttia kirkkaampi kuin normaalisti. Lisäksi pohjoisella pallonpuoliskolla se tulee nousemaan korkeammalle kuin missään muualla. 

Tätä täysikuuta kutsutaan superkuuksi, koska se on  lähimmillään maata sen elliptisessä kiertoradassaan ja sen intensiteetti on aivan toisenlainen. Tätä intensiteettiä sanotaan mahdottomaksi olla huomaamatta, joten jokainen meistä tulee tuntemaan tavalla tai toisella.



Tämä täysikuu poikkeaa hieman aikaisempien kuukausien täysikuista, sillä se tulee lisäämään vieraanvaraisuutta ja sosiaalisia taitojamme. Tammikuun alussa keskitymme varmistamaan, että kaikista vieraista huolehditaan. Tällainen energia on hyvä esimerkiksi pitämään huolta entistä tehokkaammin perhe-, suku- ja ystäväsuhteista. 

Tammikuun alussa olemme anteliaampia ja kohteliaampia. Imartelu kuuluu asiaan, mutta varo kuitenkin liioittelemasta tai osoittamasta epäaitoja kehuja ja imartelua. Lahjojen antaminen ja toisista huolehtiminen on tammikuun teema. Tee niin ja anna, jos tämä on intuitiivinen kutsumuksesi. Tällaiset teot antavat sinulle loppujen lopuksi paljon enemmän kuin osaat odottaa.

Vuosi 2018 tuo mukanaan heti alkuun omituista rohkeutta hypätä keskusteluihin tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Rohkeutesi on kuitenkin kohtelias ja toisia huomioiva, jonka ansiosta muiden on helpompi vastaanottaa sinun mielipiteitä.

Tammikuu alkaa melko femininisellä voimalla ja tulee kaivelemaan meistä herkän ja äidillisen puolemme. Silloin olemme entistä herkempiä aistimaan maailman ihmeitä ja reagoimaan vaistoihimme. Planetaariset vaikutukset näkyvät meissä äidillisyytenä, huolehtimisena, rakkautena ja kauneutena. Arvostamme luontoa ja kauneutta enemmän ja arvostelemme maailmaa enemmän tunteistamme käsin. Toisaalta tällaiset vaikutukset saattavat hieman kuormittaa omien vaistojensa kuuntelemisen ja Äiti Teresana olemisen välillä. Kuuntele intuitiotasi myös tässä asiassa ja löydä tai tee aikaa itsellesi ja tarpeillesi.


Vesi-elementti on valokeilassa tämän Rapu-täysikuun aikana, mikä lisää sille tyypillistä ​​tunnepitoisuutta. Rapu-täysikuuhun ja tunteikkuuteen tuo omat elementtinsä myös toimintasankari Mars, optimistinen Jupiter Skorpionissa ja harhaluuloinen Neptunus Kaloissa.

Marsin tuli-elementti ja maskuliininen energia vaikuttaa laittamalla asiat liikkeelle. Se on rohkea ja seksuaalinen energia. Tällainen yhdistettynä Ravun tunteikkaaseen ominaispiirteeseen saattaa lisätä tarvetta rohkeaan avautumiseen tekijöistä, jotka tekevät meistä haavoittuvaisia.

Täysikuu vaikuttaa yhdessä Marsin kanssa antaen lisää rohkeutta ja oma-aloitteisuutta. Tämä yhdessä vahvan intuition kanssa on hyvä yhdistelmä, jolloin tunnetta tai ajatusta vahvistaa rohkeus käynnistää jokin asia ja saattaa se myös loppuun. Intuitiivisesti sinä tiedät jo mitä elämäsi tarvitsee lisää tai mitä voisit karsia. Tämän rokeus antaa lisää motivaatiota ja elinvoimaa suunnitelmillesi. 

Sillä välin Neptunus, joka tukee mielikuvitustasi ja voimavarojasi, auttaa sinua löytämään turvallisen ja hyväksyvän paikan itsellesi, jossa annat anteeksi menneisyytesi ja päästät irti kaikesta sellaisesta, mikä ei enää palvele sekä vastaanotat enemmän rakkautta suhteissasi.

Tammikuun planetaariset vaikutukset tukevat oman seksuaalisen käsityksen parantamista ja mielikuvituksen luovaa käyttöä tehokkaaseen rentoutumiseen.Tunteikas Rapu yhdessä Superkuun energialatauksen kanssa vaikuttaa meihin myös niin, että reagoimme helposti perhe, ystävä- ja sosiaalinen media draamaan, joten ole varuillasi kun törmäät erilaisiin tunteellisiin keskusteluihin. Nyt ei ole ehkä parasta aikaa tehdä rationaalisia kannanottoja. Myös mainokset saattavat vedota tunteisiin entistä vahvemmin ja osaltaan johtaa outoihin ostoksiin. Mutta tunteikkaan Ravun ja täysikuu combon ansiosta olet herkkä aistimaan erilaisia asioita elämässäsi ja intuitiosi on virheetön, joten muista kuunnella sitä


Tämä on hyvä aika pyytää joku ulos päivälliselle ja toimia vaistosi mukaan. Olet karismaattinen ja suosiosi kasvaa sosiaalisissa suhteissasi. Ole herkästi oma itsesi ja tee unohtumaton vaikutus karismaattisuudellasi. .

Erilaiset planetaariset vaikutukset tulevat lisäämään tammikuuhun myötätuntoa, empatiaa ja anteeksiantoa. Neptunuksen vaikutuksen ansiosta  myös mielikuvituksen ja unelmien taitomme ovat vahvimmillaan ja yhdessä superkuun kanssa tulee laittamaan melko lailla mielikuvituksen laukkaamaan, hyvällä tavalla. Se saattaa lisätä herkkyyttä visualisoimaan enemmän esimerkiksi ihanteellista kumppania ja rakkaussuhdetta.

Marsin ja Neptunuksen yhteisvaikutus stimuloi aistillisuutta ja luovuutta. Nautit vahvan magneettisen veto- ja Charmin voimasta, joka on ihanteellinen intohimoiselle suhteelle. Seksuaaliset kohtaamiset ovat nyt voimakkaasti myötätuntoisia, lempeitä ja hengellisiä.

Marsin yhteisvaikutukset Jupiterin kanssa ovat taas ihanteellisia käynnistämään sellaista, mikä vaatii energiaa, aloitteellisuutta ja rohkeutta. Luota vaistoosi ja siihen, miten ja milloin sinun on hyvä aika aloittaa jotain.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi