Siirry pääsisältöön

Saturnus Kauriissa 2017-2020

Saturnus siirtyi Kauriiseen 19.12 ja uskon että se vaatii meiltä muutamia kohtia, joita tulee ottaa huomioon. Tässä tilanteessa on hyvä ottaa ennen kaikkea sekä Kauriille että Saturnukselle tavanomaisia luonteenpiirteitä. Saturnus on hitain ja kauimpana paljain silmin nähtävissä oleva planeetta. Sillä Kestää noin 29,5 vuotta tehdä yhden kierroksen kaikkien horoskooppimerkkien ympärille. Saturnuksella on vahva arkkitehtoninen elementti, joka ulottuu kaikkiin rakennettuihin järjestelmiin, mukaan lukien ihmisten hierarkiat.

Saturnuksen asema esimerkiksi omassa syntymäkartassa antaa tietoa siitä, kuinka hyvin henkilö luo rakenteensa, miten hän reagoi ja käyttää valtaa. Koska Saturnus on niin hidas, se myös hallitsee aikaa paremmin kuin muut planeetat. Saturnus Korostaa tapaa, jolla se muuttaa ja erottaa mielellään asioita, jotka ovat aikansa eläneet. Elämässä kaikella on oma aikansa ja kaikki loppuu aikanaan. Kaikki päättyy kuolemaan, mutta vain asioiden kuoleminen voi luoda tilaa uudelle, tämä on Saturnuksen toinen perustavanlaatuinen teema.

Saturnuksen hitaassa etenemisessä kuvataan myös syy-seurausten lakeja ja miltä erilaiset toimet saavat meidän todellisuuden näyttämään ajan saatossa. Saturnus on astrologian suurimpia vaikuttajia, koska se tuo puutetta, pelkoa, kylmyyttä, haurautta, masennusta, sulkeutumista ja syrjäytymistä. Silti Saturnus myös opettaa kärsivällisyyttä, kurinalaisuutta, kestävyyttä, velvollisuutta ja vastuullisuutta. Se opettaa myös, kuinka säilyttää rauhallisuuden jopa pahimmissa olosuhteissa.

Kauris, jota edustaa vuohi, on maa-merkki, mikä osaltaan tarkoittaa, että sitä koskee ensisijaisesti konkreettiset asiat. Maa-merkkejä kiinnostavat mieluummin tosiseikat realistisella tavalla. Kauris yhdistää asioiden aloittamisen ja luomisen - tarinakaaren alkuvaiheeseen. Se on Saturnukselle melko luonteenomaista, mutta Saturnus onkin elementissään Kauriissa, sillä se on Kauriin hallitsijaplaneetta.

Yksi tärkeimmistä ja vaikuttavista tekijöistä aikaisempiin  Saturnuksen astumisiin Kauriin-merkkiin, on Pluto. Pluto tulee olemaan siinä koko sen ajan, jonka Saturnus viettää kauriissa. Näiden kolmen yhdistelmän ajatellaan vaikuttavan 12.tammikuuta 2020 asti. Pluton tehtävänä on pyrkiä tehostamaan jo tehokkaita Saturnuksen suunnitelmia. Näiden yhteispyrkimyksenä on taas puuttua vanhentuneisiin malleihin.

Saturnuksen astuminen Kauriiseen yhdessä Pluton vaikutuksen kanssa tulee viemään meidät matkalle menneisyyteen ja sen arvokkaisiin arvoihin, jotka ovat tavalla tai toisella jääneet unholaan. Näiden planetaaristen vaikutusten tarkoituksena on  herättää viime vuosikymmenien viisautta eloon muistuttamaan meitä tärkeistä arvoista.

Meitä vedetään takaisin menneisyyteen paitsi ottamaan tärkeitä asioita ja oppeja talteen mutta myös parantumaan, henkisellä ja fyysisellä tasolla kun päästämme menneistä ja suuntaamme tulevaisuuteen. Menneiden kollektiiviset traumat ovat yhä mukana, kuten kipua ja kolhuja. Jotta saataisiin käsiteltyä näitä kollektiivisessa muistissa eläviä ikäviä muistoja, meidän tulee matkata menneisyyteen kaivelemaan  ja korjaamaan asiat pala palalta.

Saturnus Kauriissa opettaa viisautta. Opettajana se on melko kova ja usein opastaa välttämättömyyden kautta. Tämä kova opettaja opetustarkoituksessaan tulee laittamaan resurssit tiukille. Tällainen tulee opettamaan elämään minimaalisten ulkoisten ja sisäisten resurssien puitteissa mikä omalta osaltaan vahvistaa meitä ja asemaamme ympäristössämme ja yhteiskunnan jäseninä.

Kuvittele maailmaa linnaksi. Vaikeina aikoina sen seinien on pystyttävä torjumaan tunkeilijoita ja pitämään asukkaat turvassa. Linnassa on oltava tarpeeksi ruokaa piirityksen ajaksi. Ponnistelujen aikana on järkevää pitää kiinni siitä, mitä sinulla on ja suojella sitä. Viisaus määrää kuitenkin, että sinun tulee rakentaa linnastasi järjestäytyneempi, paremmin puolustettu ja hedelmällisempi. Silloin kaivat syviä kaivoksia löytääksesi  piilossa olevat jalokivet, opettelet viljelemään, jotta maa voi tuottaa kaikesta huolimatta satoa, pienennät riippuvuutta ulkopuolisista resursseista ja pienennät altistumista riskeille.

Tämä ei ole niin yksinkertaista, sillä tulee ottaa huomioon myös maaperä, jonka päälle linna on rakennettu. Sillä vaikka otat kaikki edelliset puolustuskeinot huomioon, ne tulevat antamaan sinulle vain lisäaikaa, mutta eivät suojaa maanjäristyksiltä. Silloin pienikin maanjäristys voi kaataa koko linnan maan tasalle. Mutta itse en näe sitäkään huonona asiana päinvastoin, sillä se on aina tilaisuus rakentaa linnasi uudelleen puhtaalle, terveelle ja kestävälle pohjalle, jolloin maanjäristykset ja muut katastrofit voivat koetella onnistumatta. Tehtäväksesi silloin jää vain puolustaa ja ylläpitää linnan kuntoa.

Kysy itseltäsi seuraavia: olenko epäonnellisessa suhteessa? Teenkö töitä tuhoon tuomitussa teollisuudessa tai alalla, jossa joka kerta YT neuvotteluiden aikana odotan hermostuneesti vastausta, potkitaanko minua ulos? Teenkö todella niitä asioita, joista nautin?

Suosittelen todella, että käyt näitä kysymyksiä ja vastauksia läpi ja teet tarvittavia muutoksia ja luot suunnitelman uudelle alulle, sillä jos sinä et ota näitä askelia, planetaariset vaikutukset tulevat tekemään tämän puolestasi. Silloin erityisesti Saturnus ei välitä siitä kuinka kivuliaalta jokin voi tuntua, se tulee kaatamaan maailmoja ja näkyvälläkin tavalla.

Saturnus Kauriissa tulee paljastamaan kaikenlaista seuraavien viiden vuoden aikana. Eräs asia, josta tämä planeetta saa nautintoa on rikollisuuden ja erityisesti isojen mafiagangstereiden paljastamisesta. Innolla seuraan ketkä paljastuvat tulevina vuosina.

Kuten aikaisemmin mainitsin Saturnus hallitsee aikaa paremmin kuin muut planeetat ja sen tärkeisiin opetuksiin kuuluu tarjota meille kyky ymmärtää aikaa paremmin. Meidän on mahdollista nähdä  aikaa ja ymmärtää ajoituksen merkitys. Opimme säästämään aikaa eliminoimalla turhat aikaa vievät asiat ja varaamalla aikaa todellisiin merkityksellisiin asioihin.

Kauriin merkittäviä ominaisuuksia on laaja näkemys ja kyky tarkastella sekä menneisyyttä että tulevaisuutta. Kauriilla on kyky tarkastella erilaisia tapahtumia siirtyen aikajanalla vaivattomasti menneisyyteen tai vastaavasti tulevaisuuteen hakemaan vastauksia ja resursseja nykyhetkeen.

Oman vision laajentamisen hyödyt ovat moninaiset, sillä tämä avaa rytmin ja ajoituksen salaisuuden ovet sekä pääset käsiksi mahtavaan syy-seurauksen lakiin. Ilman näitä luonnon lakeja ei ole oppimista eikä viisautta.  

Vaikka se voi toisinaan tuntua vaikealta, oppimalla näkemään vuohen tiimalasisilmien avulla voimme edistyä, oppia virheistämme, valmistautua vaikeisiin aikoihin ja vaalia hyviä hetkiä elämässämme.
Lopuksi niillä, jotka oppivat historiasta, on mahdollisuus muuttaa tulevaisuutta ja niillä, jotka kommunikoivat esi-isiensä kanssa, on mahdollisuus varmistaa, että mikä on arvokasta siirrettäväksi myös tulevaisuuteen ja mikä asetettavaksi lopulliseen lepoon. 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi