Siirry pääsisältöön

Täysikuu 31.3 - Blue Moon



Täysikuu lauantaina 31.3.2018 10 ° Vaa’assa on kalenterikuukauden toinen täysikuu ja siksi ns. Blue Moon.

Merkuriuksen perääntyminen on oppositiossa täysikuuhun joka tarkoittaa sitä, että tämän ajanjakson aikana voi tuntua vaikealta ymmärtää tunteitaan ja vielä vaikeampaa jakaa niitä. Saturnuksen neliö ja Merkuriuksen vaikutus saattavat luoda negatiivista ajattelua, surua ja yksinäisyyttä. Merkuriuksen perääntyminen Oinaan merkissä alkoi viime viikolla ja sen vaikutukset ovat vaihdelleet henkilöstä riippuen. Jotkut kokevat tätä perääntymistä sellaisena, että ajatuksia pyörii päässä paljon mutta ne ovat jäsentymättömiä ja niitä on hankala kommunikoida. Toiset taas kuvaavat tällaista vaikutusta ajatustuksettomuutena ja osaltaan myös oudolla tavalla helpompaa, ettei ole ylimäräistä melua päässä.

Joka tapauksessa erilaiset planetaariset vaikutukset viittaavat, että tämä ajanjaksona voi tuntua hieman raskaammalta ja vaatia kärsivällisyyttä. Nyt on hyvä hetki ottaa rauhallisesti, keskittyä pääsiäisen viettoon perheen ja ystävien kanssa ja välttää ristiriitoja ja impulsiivista käyttäytymistä. Uhkapelit ja kaikki sellainen toiminta, joka sisältää riskiä, on hyvä välttää tai siirtää myöhemmäksi.

Tapani mukaan, tässäkin asiassa näen todella positiivisia käänteitä, joita on vaikea ohittaa. Jokainen haaste/vaikeus, joka ravistaa maailmaamme, johtaa muutokseen. Aina se ei ole näin yksiselitteistä, mutta haasteet pakottavat pohtimaan asioita monesta eri näkökulmasta ja kehittymään vastataksemme niihin. Positiivista tämän täysikuun aikana on se, että jos kaipaat muutoksia elämääsi, tämä on mainio aika muutoksille ja omien pelkojen kanssa työskentelylle.



Ajatuksen voima

Ajatuksemme luovat erilaisia tunteita ja tunteillamme on energiaa, joka ilmenee meidän fyysisessä maailmassa eri tavoin. Energiaa ei voida tuhota, mutta voimme tosin siirtää tai muuttaa toiseen muotoon. Siksi heti kun tulet tietoiseksi omista ajatuksistasi ja huomaat negatiivisen ajattelun, korvaa se iloisilla ajatuksilla ja suuntaa esimerkiksi ajatuksia niihin asioihin, joista olet kiitollinen. Olen kirjoittanut aikaisemmin kiitollisuudesta ja lisännyt mm. Byrnen Taikavoima -kirjasta pari todella tärkeätä kiitollisuusharjoitusta, jotka antavat enemmän kuin kuvitteletkaan. Kiitollisuusharjoituksissa parasta on se, että jonkin ajan kuluttua niistä tulee automatisoituneempia ja sinun ei tarvitse laittaa siihen tietoista pyrkimystä vaan pikemminkin kiitollisen asenteen ansiosta nautit asiasta kuin asiasta kiitollisena.

Muistuta itseäsi joka päivä, että olet kaunis ja puhdas sielu ja kuljet polkuasi omalla uniikilla tavalla, jota kukaan muu ei voi ymmärtää ja siksi kukaan ei voi myöskään kertoa miten kulkea polkusi. Me voimme yrittää ymmärtää, hyväksyä ja tukea, me voimme kulkea toistemme rinnalla tukena ja turvana, mutta emme kykene kulkemaan toistemme polkuja.

Yhteiskunnan, kasvatuksen, vanhempien pelot ja erilaiset uskomukset kantautuvat ja koodautuvat meidän geeneihimme ja saattavat päästä jopa peittämään intuitiotamme, todelliset näkemyksemme tai unelmamme. Ne peittyvät irrationaalisilla peloilla, jota selitämme itsellemme päivästä toiseen muka suojellaksemme itseämme kun todellisuudessa on huomattavasti huojentavampaa antaa sielun säteillä puhdasta valoaan joka puolelle aidosti ja rehellisesti.

Jos muutos on se, mitä kaipaat elämääsi, tartu siihen ja nauti elämästä niinkuin sinut on luotukin tekemään. Muuta negatiivisen ajattelun energian positiiviseksi energiaksi joka täyttää sinut ilolla.


Yhteenveto

Silloin kun samalle kuukaudelle osuu kaksi täysikuuta, toista sanotaan "Blue moon":ksi ja tavallaan tätä täysikuuta kuvastaakin hyvin "feeling blue" sanonta koska se saattaa hyvinkin laittaa käyntiin surun ja yksinäisyyden tunteita. Täysikuu on myös kahden tähden vieressä, jotka liittyvät huoliin, pelkoon ja pettymyksiin. Erityisesti pelko kumppanin menettämisestä.

Tämä ajanjakso kutsuu meidät tekemään jotain meitä häiritseville asioille. Et voi sivuuttaa ongelmia ja toivoa, että ne menevät pois itsestään. Tämä on tilaisuus työskennellä pelkojesi kanssa ja vapauttaa ne alitajunnastasi. Jos olet yksinäinen, voit kokeilla poistua mukavuusalueeltasi ja hankkiutua sosiaalisiin tilanteisiin. Jos kaipaat toimintaa elämääsi, tee enemmän niitä asioita, joista nautit. Jos pelkäät menettää kumppanisi, hyödynnä vertaistukea mutta varmista, että tuki tulee oikealta henkilöltä (henkilö joka on selättänyt jokin ongelma onnistuneesti ja on huipulla).

Jupiterin sekstiili Plutoon on erittäin tärkeä ja tuo oman positiivisen vaikutuksensa huhtikuun loppuun asti. Tämä aspekti tuo menestystä positiivisen muutoksen kautta. Sinun ei tarvitse pakottaa muutosta vaan pikemminkin käyttää tätä voimaa hyväksi muuttaaksesi täysikuun negatiivinen energia positiivisiin tuloksiin. Anna luonnollisen kehityksen, henkisen ja henkilökohtaisen kasvun tapahtua ja mene Flown mukaan. Käsittele huolesi ja pelkosi ja päästä luonnolliset muutoksen tuulet puhaltamaan negaatiot pois elämästäsi.


Kiitollisuuteen liittyviä harjoituksia:

https://extremereal-life.blogspot.fi/2017/06/maaginen-harjoitus-no.html

TAI

Mun rakkaan teos - Päiväkirja joka muutti elämäni kiitollisuuskirja, joka sisältää monia hyödyllisiä hyvinvointiin liittyviä vinkkejä

https://www.adlibris.com/fi/kirja/paivakirja-joka-muutti-elamani-9789515681751

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi