Siirry pääsisältöön

Toukokuun astrokatsaus

Huhtikuu oli intensiivinen kuukausi astrologisesti ja täysikuun vaikutus saattaa tuntua vieläkin. Lisäksi kaikkien planeettojen perääntymisten vaikutus näkyy vähemmän tai enemmän jossain muodossa. Tällä hetkellä perääntymissyklinsä tekee Jupiter, Saturnus ja Pluto.


Alustavasti tämä toukokuun ensimmäinen viikko on ollut hiljaisempi ja voi olla, että auringon siirtyminen maamerkkiin, Härkään, tuo hieman tasapainoa ja maadoittumisen tarvetta. 15.5 Uusikuu Härässä tuo jälleen kerran intensiivisempää vaihetta kuukauteen ja erityisesti suhteeseemme materialiseen maailmaan. Lisäksi yhdessä Uranuksen vaikutusten kanssa voi tuoda melko radikaalejakin muutoksia.

Härkä on eläinradan ensimmäinen maamerkki, joka symboloi meidän fyysisiä tarpeita ja mukavuuksia, kuten ruoka, turvallisuus ja taloudellinen tila. Härkä on eläinradan maanviljelijä, joka ylläpitää ja turvaa elämän selviytymistä. Härän hallitsijaplaneetta, Venus, symboloi kauneutta, iloa ja ihmissuhteita, joka lisää tähän vaiheeseen selviytymisen tarpeen lisäksi halua nauttia saavutuksista, luonnosta ja universumin kauneudesta.


Dramaattisuutta uusikuuhun tuo paitsi Uranus mutta myös Marsin neliö Uranukseen. Uranus edustaa uudistumista, valaistumista, rajoitteiden rikkomista ja siksi puuttuu isolla kädellä tiedostomattomiin tunteisiin ja ajatuksiin. Se aktivoi isoja tapahtumia, joiden tarkoituksena on tavalla tai toisella herättää meitä. Toisin sanoen jos jokin asia herättää meidän alitajuiset, nopeat ja tunteikkaat reaktiot, silloin on hyvä miettiä mitä se yrittää kertoa. Näin suurista energioista ja tajunnan laajentamisista kun puhutaan monesti se reitti voi olla melko yllättävääkin. Se voi olla tietty sana, henkilö tai tapahtuma, joka ravisuttaa meidän uskomusjärjestelmäämme kaivaten monia asioita pinnalle tarkastelun kohteeksi.


Toukokuun lopussa ja tarkalleen ottaen 29.päivänä täysikuu on Jousimiehessä, joka kutsuu seikkailuun ja virittäytymiseen suurempaan totuuteen ja vapauteen. Aurinko Kaksosissa muodostaa opposition täysikuuhun Jousimiehessä. Nämä voivat aktivoida alitajuisia aspekteja, sielumme viisautta, tietämystä, jota kuljetamme sydämessämme ja ruumiissamme. Tämä vaihe innostaa katsomaan omaa polkua eri perspektiiveistä ja ottamaan vastaan uusia mahdollisuuksia samalla kun luomme parempaa tulevaisuutta itsellemme ja seuraaville sukupolville.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi