Siirry pääsisältöön

Uusikuu Leijonassa - Osittainen auringonpimennys 11.8

Uusikuu ja ositainen pimennys jo häämöttää. Se on jo lauantaina 11.8 ja on 18° Leijona eläinratamerkissä. Auringonpimennyksen sijoittuminen ja uusikuun latautuminen Leijona merkin energialla tulee varmasti koskettamaan meitä kaikkia tavalla tai toisella. Astrologisesti tämä on jännittävää aikaa, sillä tällä hetkellä suurin osa planeetoista ovat perääntyvässä asemassa, jolloin niiden energiat ovat sisäänpäin suuntautuneet ja jollain tasolla myös pakottavat kääntymään itseensä ehkä pohtimaan, tutkimaan ja havainnoimaan niitä toimivia asioita omassa elämässä. Merkuriuksen perääntyminen tällä hetkellä on tuonut omat haasteensa mutta myös tasapainonsa leijonan ylpeyteen. Tämä ajankohta keskittyy pitkälti mietiskelyyn, itsereflektioon ja oman polun löytämiseen. Uusikuu on hyvä aika asettaa jokin intentio, jokin tarkoitus, jota lähdet toteuttamaan ja aloittamaan tai uudistamaan.

Tämä osittainen auringonpimennys on yhteydessä yläsolmuun, joka on yhteydessä elämäntehtävään.


Leijona on eläinradan luonnollinen esiintyjä - näyttelijä, draaman kuningatar ja karismaattinen johtaja, nauttii huomiosta ja suosionosoituksista erityisesti silloin kun ne on aiheelliset ja osoittavat molemminpuolista luottamusta. Leijona lisäksi symboloi hallitsijaplaneettansa, Auringon, mukaisesti egoa, joka on saattanut viime kuukausien voimakkaiden planetaaristen vaikutusten johdosta saada muutamia kolhuja ja vetäytyä hieman taka-alalle harjoittelemaan nöyrää asennetta ja nyt se saattaa olla valmiina tulemaan esille.

Ego perustuu erilaisiin uskomuksiin itsestä ja ympäröivästä maailmasta. Ego on tärkeä osa meidän fyysistä olemassaoloamme. Ilman sitä, ilman minkäänlaisia uskomuksia, lakkaisimme olemasta. Sillä jo se, että uskomme ihmisen tarpeeseen syödä, hengittää tai ylipäätään, että on minkäänlaisia uskomuksia on egon tuottama uskomus. Kuitenkin niinkuin monilla muilla asioilla, myös egolla on kääntöpuolensa: rajoittavat uskomukset, pelot, epärealistinen minäkuva ja tarina itsestä, yms.

Pysähdy silloin tällöin kysymään itseltäsi onko se tarina sinusta, jota kerrot muille ja jopa itsellesi totuudenmukainen ja palveleeko se kokonaisuutta? Jos eletty elämäsi ja tehdyt päätökset sekä tarinasi ei palvele sinua ja tiedät syvällä sydämessäsi, että ansaitset parempaa, myönnä itsellesi tämä, sillä parempi on olla väärässä kuin onneton. Kukaan ei synny valmiina, valmiita vastauksia ei ole olemassakaan emmekä todennäköisesti ole koskaan valmiina tai valmiita kohtaamaan ja voittamaan kaikki esteet, haasteet ja vaikeudet, joita elämä asettaa tiellemme. Ainoa asia, johon voimme vaikuttaa on se miten suhtaudumme asioihin. Nöyrä ja avoin asenne elämää kohtaan palvelee parhaiten ja auttaa kehittymään ja hankkimaan aina uutta osaamista, joka omalta osaltaan myös jollain tavalla tukee näiden esteiden ylittämistä. Muista, omaa tarinaa voi aina muokata parempaan varsinkin kun egosi sallii uusia näkökulmia, oivalluksia ja oppeja.

Maltillisuus ja kurinalaisuus ovat nyt tärkeitä ominaisuuksia, joista on hyvä pitää kiinni. Älä ota liian monta tehtävää, koska tämä johtaisi vain tuhlaamaan energiaasi ja saada sinut kiireelliseksi. Keskitä energiasi yhteen tai vain muutamiin tehtäviin. Saata ne loppuun maltillisesti ja hyvin.

Tämä ajankohta on tärkeä myös siksi, että se todella kutsuu meitä kääntymään itseemme ja pyhittämään hetki oman todellisen äänen kuulemiselle, oman sydämen taajuudelle. Mitä sydämesi yrittää kertoa sinulle? Vieläkö se puhuu sinulle vai oletko kadottanut taidon kommunikoida oman sydämesi kanssa? Elätkö elämää, josta nautit ja joka on menneisyydestä ja tulevasta huolimatta täydellinen, nautinnollinen. Pystytkö tuntemaan rakkautta ilman minkäänlaista erityistä syytä?


Kuusi planeettaa perääntyy, joka itsessään tekee tästä ajankohdasta melko jännittävän ja tuo omat haasteensa tälle pimennyskaudelle. Tämä on kuitenkin tämän vuoden viimeinen pimennys, joka on osittainen auringonpimennys.

En tiedä mitä oikein tapahtuu ja onko tällaista ollut aikaisemmin, mutta intuitiivisesti minusta on tuntunut, että jotakin todella isoa on ollut liikkeellä jo jonkin aikaa ja nyt erityisesti pimennykset ja muut vaikutukset ovat olleet kuin koko aurinkokunta on päättänyt keskittyä ravistamaan jokaisen ihmisen elämää. Parisuhteet, ystävyyssuhteet, ura ja henkilökohtainen kehitys, kaikki tuntuu olevan valokeilan alla ja vaatinut melko lailla enemmän tai vähemmän meidän huomiota.

Nyt kun on niin paljon perääntyvä energiaa, saattaa esiintyä myös hitautta, viivästyksiä, väsymystä ja vastustusta. Se ei ole huono asia lainkaan, sillä hidastamisessa on omat puolensa ja saatat todella tarvita sitä huomataksesi jotain tärkeää.


Niinkuin aurinko on aurinkokunnan keskus, on sydän ihmisen kehon keskus, joka monien tutkimuksien mukaan vibraa ja lähettää tiettyjä taajuuksia itsestään ympäröivään maailmaan. Sydämestä lähtee rakkautta, anteliaisuutta, iloa ja nautintoa, mutta myös tukahdutettuja toiveita ja avunhuutoja. Kumpaa energiaa sinun sydämesi vibraa? Jos nyt mitattaisiin ne energiat, jotka lähtevät minusta ja sinusta, minkälaisia tuloksia haluaisit mittauksen osoittavan?


Sydän on tärkeä symboli, joka esiintyy niin uskonnossa kuin okkultisissa kirjoituksissa usein. Myös lempikirjailijani, Paulo Coelho, usein mainitsee sydäntä kirjoissaan. Mm. Alkemisti -kirjassaan, Paulo Coelho, kirjoittaa yhteyden uudelleenluomisesta sydämeen, joka lopulta opastaa maailman halki sen viisaudellaan, koska se ammentaa viisautensa universumin keskuksesta, ytimestä.


Leijonissa on paljon leikkimielisyyttä, huumoria ja lapsenomaista energiaa, joka haluaa nauttia elämästä täysillä ja ilman synkistelyä, vaikka dramaattisuutta myös mahtuu tähän eläinradan merkkiin. Leijona edustaa myös meidän luovuutta ja siksi joko herättää meissä uudenlaista luovaa energiaa tai antaa inspiraatiota jatkaa jotakin kesken jäänyttä projektia.


Astrologisesti tämä ajankohta voi auttaa oivaltamaan uutta ja kuin palapeli, palaset saattavat loksahdella paikoilleen. Muista kuitenkin olla avoin ja rehellinen itsellesi kuunnellen sydäntäsi, joka niinkuin Paulo Coelho sanoo:

Sydämesi on siellä missä on aarteesi ja sinun on löydettävä se, jotta kaikella sillä minkä olet oppinut matkallasi olisi tarkoituksensa.”

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi