Siirry pääsisältöön

Jupiter Jousimiehessä 8.11- 2.12.19

Tämä on tosiaan erityinen viikko kun uusikuun lisäksi Uranus siirtyy Oinaaseen ja myös Jupiter siirtyy Skorpionista Jousimieheen, jossa viettää aikaa aina joulukuuhun 2019 asti. Jupiter on Jousimiehen hallitsijaplaneetta ja siksi se ilmentää ominaisuutensa merkissä luonnollisella tavalla tuoden toivoa ja optimistisuutta arkeemme.

Jupiter on anteliaisuuden, inspiraation, toivon, elämänpolun/-tarkoituksen ja hyväntekeväisyyden planeetta. Jousimies on seikkailunhaluinen optimistinen, joka uskaltaa katsoa kaukaisuuteen koska tietää, että elämässä on paljon muuta kuin vain se mitä on edessä sillä hetkellä. Jousimies on myös tulielementti, joka tekee hänestä ei pelkästään unelmoijan vaan toteuttajan, tekijän. Jousimiestä kuvataan yleensä puoli miehenä ja puoli hevosena, mytologian kentauri olentona, oppineena parantajana, jonka korkeampi älykkyys muodostaa sillan maapallon ja taivaan välillä.


Edellä mainitut ominaisuudet ilmenevät meissä kaikissa, sillä meillä kaikilla on Jousimiehen piirteitä oman syntymäkartamme jossakin kohdassa. Jupiterin siirtyminen kotimerkkiinsä herättää meissä halua itsenäistyä, löytää oma äänemme, omat mielipiteemme, halumme ja toiveemme. Saatamme helpommin inspiroitua ja sytyttää kipinän tehdä jotakin elämämme laadun parantamiseksi.

Jupiter Jousimiehessä kannustaa meitä kehittämään ymmärryksemme maailmasta ja itsestämme erilaisten aktiviteettien avulla, jotta laajennamme tietoisuuttamme. Se nostattaa myös omat asenteet tietoisuuteen, jotta tarkastelemme niitä ja pääsemme avoimempaan, suvaitsevampaan, toisten vapautta kunnioittavampaan lähestymiseen elämässä.


Tämä on aika, jolloin saatamme innostua opiskelemaan ja oppimaan lisää, laajentamaan näkemystämme, tutustumaan uusiin elämänalueisiin tai ryhtymään uuteen seikkailuun selvittämään ja löytämään, mikä saa meidät iloisiksi, mikä on todella tärkeää elämässämme pitkällä aikavälillä. Tämä on myös aika vapautua tietyistä vastuista, velvollisuuksista ja sitoutumisista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi