Siirry pääsisältöön

Uranus Oinaassa 6.11.2018 - 6.3.2019

Visionääri, rohkea, seikkailunhaluinen ja tiedonjanoinen Uranus perääntyy ja siirtyy takaisin Härän merkistä Oinaaseen. Uranus viettää aikaa Oinaassa maaliskuun ensimmäiselle viikolle saakka.

Uranuksen vaikutukset merkissä on näkynyt vuodesta 2010 monella eri tapaa. Monet kollektiivisesti tukahdutetut tunteet ovat nousseet pinnalle ja manifestoituneet levottomuudeksi kokonaisissa kansakunnissa. Monet skandaalit, korruptiokohut ja paljastukset ovat nousseet suurista päättäjistä ja vaikuttajista. Monet lääke-, ruoka- ja vaateteollisuudet ovat nousset ihmisten tietoon erilaisten dokumenttien kautta ja tietoa eri toimijoista on netissä ihmisten vapaassa käyttössä. Tässäkin on ollut vaarana liioittelu salaliittoteorioiden suhteen.

Uranus Oinaassa on tuonut monia haasteita erityisesti 2012-2015 kun Uranus Oinaassa muodosti hieman hankalia aspekteja Pluton kanssa Kauris merkissä. Kuitenkin optimistina näen, että näilläkin voimakkailla aspekteilla on oma tärkeä roolinsa, joka monesti vaikuttaa meitä paljon isompiin asioihin. Muutoksen energiat ovat siis tuulleet jo joitakin vuosia ja vaikuttaneet isolla kädellä kollektiiviseen tietoisuuteen.


Uranuksen siirtyminen Oinas merkkiin nostattaa ihmisissä tarpeen kohdata omia pelkoja ja rajoitteita ja löytää tai pikemminkin kaivaa meidän todellisen luonteemme erilaisten rajoittavien uskomusten alta. Tämä pätee sekä henkilökohtaiseen että maailmanlaajuiseen mittakaavaan. Ne elämänalueet, jotka eivät palvele mutta syystä tai toisesta et ole aikaisemmin uskaltanut päästää irti, nyt saattavat kokea lähikuukausina ravisuttavan muutoksen ja vapautuksen.


Tämän perääntymisen energian alla tietyt menneisyyden tilanteet ja niiden patternit sulkeutuvat, koska niin ikään läksy on opittu ja olemme saattaneet kokea uusia alkuja eri elämän osa-alueilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi