Siirry pääsisältöön

Uusikuu Skorpionissa - 7.11.2018

Uusikuu osuu tässä kuussa keskiviikkoon 7.11, jota on sanottu myös Merkuriuksen päiväksi. Uusikuu on kuitenkin Skorpioni merkissä. Nyt merkistä sen verran, Skorpionit ovat vesimerkkejä, joilla on voimakas intuitiivinen lahja ja korkea tunnetaso. Tämä monesti unohtuu helposti varsinkin, kun Skorpionit ovat mestareita piilottamaan herkän puolen itsestään.

Skorpionilla on suuri halu ja pyrkimys yksityisyyteen. Tämä on järkevää erityisesti silloin kun ymmärtää heidän halunsa piilottaa tunteitaan. Skorpionit saavat toki varjella yksityisyyttään ja pitää salaisuuksia, mutta uusikuu kuitenkin haastaa Skorpioni puolen meissä kaikissa avoimempaan lähestymiseen suhteisiin ja herkän puolen esille tuomiseen. Tällainen avautuminen saattaa tuoda uusia puolia muille, joka lopulta tuo lähemmäksi joidenkin ihmisten kanssa.


Skorpioni uusikuu keskustelee harmonisesti Neptunus Kalojen kanssa, joka on myös vesielementti. Neptunus ilmentää voimaansa harmonisesti Kalat merkissä, koska se on merkin hallitsijaplaneetta ja syntymäkartan 12. huoneen hallitsija. Neptunus kaloissa symboloi henkisyyttä, mielikuvitusta ja unelmointia sekä intuitiota. Yhdessä nämä vaikutukset tekevät tästä uudesta kuusta melko tunteikkaan ja herkän.

Tällainen tunnelataus on hyvä asia, koska monet alitajuiset tunteet tulevat pinnalle ja siten pääsemme niihin käsiksi ja pääsemme samalla käsittelemään niitä tietoisesti. Nyt saattaa tulla monia mahdollisuuksia ja tilanteita avautua läheisille asioista, joita on hyvä aika ymmärtää, hyväksyä ja päästää irti. Myös taiteellinen ilmaisu voi olla nyt näkyvimmillään. Jos tunnet, että kaipaat laulu, tanssi tai mitä tahansa luovaa hetkeä, tee tilaa kalenteriisi ja löydä jokin tapa ilmaista tunteita.


Venus ja Mars myös solmivat täydellisen sopusointuisen liiton ja keskustelevat harmonisesti toisilleen synnyttäen aistiemme virkistäytymisen. Tällainen synnyttää samalla seksuaalista aistillisuutta ilmaan. On tavallista tällöin tuntea seksuaalista vetovoimaa ja halua ilmentää myös tällaisia tuntea avoimesti. Jos olet suhteessa, tämä energia on mainio viettää kahdenkeskistä aikaa kumppanin kanssa ja kylvettää itseä ja kumppania rakkaudella. Kylvetä itseäsi rakkaudella vaikket olisikaan suhteessa. Lähde ulos, hemmottele itseäsi niillä asioilla, joita normaalisti odottaisit kumppanilta tarjottavan. Sitäkään ei voi tietää vaikka tapaatkin jonkun ihanan sielun samanlaisella hemmottelureissulla.

Uusikuu on mainio aika asettamaan tavoitteita unelmiesi toteuttamiseksi. Mutta ensin saatat joutua sovittamaan aikaisempia ristiriitoja ja väärinkäsityksiä, ehkä jopa avautumaan jollekin ja kaivamaan vanhoja haavoja ja parantamaan niitä lopullisesti. Pyydä anteeksi tarvittaessa. Mikään ei ole ikuista, joten turha myös vihoitella ja kantaa kaunaa. Anteeksianto ei tarkoita unohtamista. Me muistamme myös kivuliaita asioita, jotta opimme välttämään niitä tilanteita toistumasta. Anteeksiannon tarkoitus on vapauttaa itseämme, potentiaalimme nauttimaan elämästä sen todellisessa merkityksessään ilman katkeruutta ja vihaa. Laitan alle todella mainion harjoituksen, jonka opin eräältä henkilöltä nimeltä David Hurtado. Harjoitus on todella tehokas ja auttaa vapauttamaan todella paljon energiaa.

Valmistelut:


  1. Varaa itsellesi 15min aikaa, rauhallinen tila ja peili. Tee harjoitusta peilin edessä istualteen.
  2. Löydä jokin asia, josta tunnet syyllisyyttä ja josta koet haluavasi antaa anteeksi ja päästää irti 
  3. Kun olet löytänyt sen asian, arvioi se menneisyydessä tapahtunut asia syyllisyys-asteikolla 1-10. 
  4. Seuraavaksi toista samalla kun katsot itseäsi peilistä ja fokusoit erityisesti katsomaan silmiin, “Minä aion päästää irti kaikesta aikaisemmasta syyllisyydestä ja anteeksiantamattomuudesta.” 
  5. Nyt näe mielessäsi kaikki ne tilanteet, joissa olit kokenut vääryyttä. Näe kaikki osalliset tapahtumassa, pidä kädet yhdessä ja sano “Minä annan anteeksi itselleni, sinulle (henkilön nimi) ja päästän irti. “
  6. Nyt käsi sydämellä sano ääneen “Minä tunnustan, että…” 
  7. Halaa itseäsi ja sano “Minä rakastan, hyväksyn ja annan anteeksi itselleni koska olen universumin rakkauden arvoinen. Minä päästän irti kaikesta menneisyyden taakasta ja luotan siihen, että universumilla on mahtavat voimat ottaa vastaan ne asiat joista olen päästänyt irti. Nyt jatkan tästä päivästä lähtien kiitollisena ja onnellisena joka hetki. “ Lopuksi puhalla kaikki ulos ja visualisoi kun aikaisemmat syyllisyyden tunteet katoavat universumiin.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi