Siirry pääsisältöön

Härkä 2018!



HÄRKÄ

"päästä rauhallisesti irti"

Olemme kaikki olleet sellaisessa tilanteessa, jossa se asia jonka eteen on työskennelty vaikka kuinka, päättyy olemaan aivan toisenlainen kuin mitä oli odotettavissa. Kun näin käy, suurin osa ihmisistä nousee ylös, kerää itseään ja jatkaa eteenpäin. Tämä vaihe voi tuntua hankalalta Härästä. On kuitenkin hyvä muistaa, että kun poistumme totuttujen asioiden ulkopuolelle, maailmankaikkeus täyttää tyhjyyden paremmilla asioilla.

Härkä haluaa saavuttaa jotain suurta tai ei mitään, sitoutua koko sydämellään ihmisiin, paikkoihin ja projekteihin, joista hän välittää. Ja vaikka tämä ahkeruus on ihailtavaa, se vaikeuttaa päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele. 2018 kutsuu sinua leikkaamaan napanuoran tiettyihin asioihin. Kuten käärme, joka luo nahkansa, Häränkin tulee päästä irti vanhasta ja tehdä tilaa uudelle.



Härkä 2018

Saturnus jatkaa matkansa laajalle 9. huoneessa, joka on henkiseen kasvuun liittyvä. Tärkein asia, jota kannattaa varoa vuonna 2018, on olla liian kiinnittynyt omiin uskomuksiinsa ja aatteisiinsa. Saturnus Kauriissa haastaa Härän reflektoimaan viimeisten vuosikymmenien juurtuneita ajatusmaailmoja ja laajentamaan näkökulmia. Toimivista asioista voi toki pitää kiinni, mutta löystä kuitenkin Härälle ominaista jääräpäisyyttä ja tarkastele realistisesti myös sellaisia asioita, jotka eivät palvele enää tarkoitustasi elämässä. 2018 aikana mielenkiintosi henkiseen kasvuun tulee kasvamaan ja tulet ottamaan askelia kasvuun sillä alueella. Jotkut saattavat kiinnostua uskonnosta enemmän tai jopa okkultismista ja maailman salaisuuksista. 2018 aikana tulet tasapainottelemaan henkisen ja materiaalisen pääoman kanssa. 

Myös matkustaminen saattaa tulla ajankohtaisemmaksi tänä vuonna. Mielenkiinto matkusteluun syntyy tarpeesta laajentaa omaa näkemystä ja ajatusmaailmansa ja silloin matkustaminen ja uusiin kulttuureihin, uskontoihin ja ihmisiin tutustuminen on mainio tapa.  

Oikeudelliset asiat saattavat tulla kyseeseen tämän vuoden aikana. Suosittelen lykkäämään ne jos mahdollista ja odottaa Saturnuksen siirtymistä vuoden 2020 lopussa. 2018 tammikuussa Venus herättää haluja ja intohimoa. Myös status ystäväpiirissä kiinnostaa normaalia enemmän. Vietä aikaa ystävien kanssa ja tee niitä asioita, joihin tunnet vetoa, muista kuitenkin vaalia perhe-elämääsi. Ystävyys- ja perhesuhteissa vältä liiallisesta omaan kantaan takertumisesta johtuvia argumentteja. Pysy puolueettomana ja ole lämmin toisia kohtaan, se kantaa pidemmälle. Silloin suhteet toimivat parhaiten, kun olet avoin, kunnioittava ja hyväksyvä. Tammikuu tulee näyttämään ihmisten todellisia motiiveja ja saatat joihinkin pettyä. Jotkut suhteet saattavat päättyä, ja vaikka tämä voi tuntua vaikealta, se tulee tuomaan uusia ja luotettavampia suhteita. 

15. helmikuun uusikuu kehottaa sinua ymmärtämään, ettet enää voi tyytyä katselemaan asioita sivusta. Tämä aika tulee nostamaan luottamukseen liittyviä kysymyksiä. Jos vanhempasi eivät taivu puolustamaan ponnistelujasi ja ovat kritisoineet sinua, sinun tulee pohtia onko se sellainen asia, jota haluaisit katsella sivusta puuttumatta vai heitätkö epävarmuuden ja hylätyksi tulemisen pelon laatikkoon ja laatikon heität kauimpaan syvään mereen ja tuot varmuutesi esiin. Helmikuu on hyvä aika pyytää vai sanoisinko mieluummin vaatia palkankorotusta, edistystä ja julkisuutta. Helmikuun uusikuu tulee tuomaan yllätyksiä sitä mukaa kun uskallat rikkoa vanhoja kaavoja ja tehdä asioita uskaliaalla tavalla. 

Rakkaus 2018: 
Rakkauselämään vaikuttaa Venuksen perääntyminen vuoden loppupuolella, jolloin tämä perääntyvä energia saattaa tuoda esiin vanhoja käsittelemättömiä suhteita ja katkeria exiä. Avioliitolle tämä voi olla haasteellisinta Marraskuussa 2018, mutta toisaalta fiksusti hoidettuna tällainen voi vapauttaa menneisyyden taakkaa ja tuoda enemmän rakkautta ja luottamusta vakituiseen suhteeseen. Marraskuun lopussa erilaiset vaikutukset voivat herättää petollista feminiinistä energiaa, joten se ei ole ehkä parasta aikaa seurata intohimoaan uuteen rakkauteen. Liiallinen intohimo saattaa helposti sokaista ja johtaa peruuttamattomiin tekoihin, kuten vieteltäväksi joutuminen, ellei Härkä ole tietoinen kaikesta ympärillään olevasta. 

Kaikkiaan Härän vuoden ensimmäinen puolisko voi tuntua haasteelliselta ja voi viedä paljon vanhaa, mutta onneksi tuoda myös paljon uutta, kunhan muistat istuttaa ne oikeat siemenet joiden hedelmiä keräät vuoden lopussa. Saturnuksen asettuminen merkiisi siunaa elämääsi niin monella eri tapaa, vaikka se alussa tuntuu vaikealta huomata, mutta erityisesti vuoden lopussa alkaa paremmin hahmottumaan näiden vaikeiden päätösten takana olevia motiiveja ja hyötyjä. Silloin huomaat, että kivuliaaltakin tuntuvat muutokset ovat todellisuudessa tilaisuuksia luoda uutta ja parempaa. 

Vuoden alussa Venus 18.-25. tammikuuta testaa sinun lähestymistapaasi ihmissuhteisiin. Saatat kokea muutoksia ihmis- ja luottamussuhteissasi. Huhtikuussa vaikutukset näkyvät ohimenevänä suruna ja sopeutumisena uusiin muutoksiin, mutta kesän jälkeen ja loppuvuosi kukoistaa aivan uudella tavalla.

Härkä 2018 Avainsanat:
uskomuksien testaaminen, intiimit ja intohimoiset suhteet, sovittelu, sosiaalinen status, uusien asioiden kokeilu ja vanhoista kaavoista irti päästäminen, ystävyys.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi