Siirry pääsisältöön

Oinas 2018!



OINAS

"Tuleni on tehokkain työkaluni"

Oinas on ensimmäinen eläinradan merkki, tai eläinradan "vauva”, joka katselee maailmaa monesti vaaleanpunaisten lasien läpi. Oinas ylläpitää lapsellisia ominaisuuksia, kuten rajatonta optimismia, vaikuttavaa energiaa ja virkistävää asennetta. Kuitenkin tämä nuorekas temperamentti voi myös kääntyä nopeasti hermostumiseksi ja satunnaiseksi melodraattisuudeksi. Mielialan vaihtelut aiheuttavat Oinaan tulisen ja äkkipikaisen maineen. 

Oinaan on opittava hallitsemaan temperamenttiaan ja mielialan vaihteluja. 2018 on hyvä aika harjoitella ja opetella itsekuria ja tunteiden hallintaa. Viha on eri näkökulmasta katsottuna yksinkertaisesti intohimoa ja kun se kanavoidaan oikein, se voi olla tehokkain työkalu. Viime vuoden turhautumiset ovat energiaa, joita on mahdollista kanavoida niihin asioihin, joista pidät ja joista olet intohimoinen. Silloin kun hyödynnät osaamisesi ja energiasi asioihin, joista nautit, miellyttävän ja karismaattisen luonteesi ansiosta sinun lähelläsi on ilo olla ja sinulta jokainen voi oppia rohkeutta, lapsenomaista rehellisyyttä ja elämästä nauttimista.

Oinas 2018
Saturnuksen astuminen Kauriiseen vaikuttaa Oinaan uraan ja statukseen positiivisesti. Saturnuksen asettuminen Kauriiseen voi tehdä paljon hyvää Oinaan uralle. Tämä kuitenkin vaatii häneltä vastuuta ja kovaa työtä saavuttaakseen haluamansa aseman työssä.

Kunnianhimosi on arvostettava asia ja yhdessä Saturnuksen ja Kauriin ominaispiirteiden kanssa tulet saavuttamaan isoja asioita urallasi. Muista kuitenkin rauhoittua välillä ja pitää taukoja erityisesti, jos sinulla on perhettä ja lapsia. Kerro heille ja osallista heidät suunnitelmiisi. Näin parhaiten saavutatte yhteisymmärryksen myös hektisinäkin aikoina. 
Ceresin vaikutukset Oinaassa tulevat näkymään muun muassa lapsista huolehtimisena, joka tarkoittaa sitä, että hän hakeutuu auttamaan ystäviä ja sukulaisia lastenhoidossa jos hänellä ei ole omia ja saattaa ehkä entistä enemmän toivoa omaa lasta. Jos Oinalla on kuitenkin omia lapsia, 2018 saattaa lisätä tarvetta viettää aikaa lasten kanssa. Oinaan rooli mentorina vahvistuu ja pystyy vaikuttamaan auktoriteettina tehokkaammin. 

Verkostoituminen saattaa näyttäytyä erilaisiin seminaareihin ja koulutuksiin, tapahtumiin, juhliin ja festivaaleihin osallistumisena. Jotkut ystävyyssuhteet saattavat päättyä vuonna 2018 ja uusia muodostuvat tilalle. Olet saattanut säilyttää tiettyjä ihmissuhteita, vaikka ne eivät enää palvele kokonaisvaltaista hyvää ja saatat alituisesti tietää, että on aika tehdä muutoksia, mutta syystä tai toisesta olet lykännyt. Vuosi 2018 alku saattaa tuoda mukanaan myös dramaattisia tapahtumia muutoksen aikaansaamiseksi. Äkillinen ja dramaattinen  tapahtuma pakottaa silloin tekemään tarvittavia muutoksia. Näin kuitenkin voit varmistaa, että nämä uudet kumppanit ovat sopusoinnussa tulevaisuutesi kanssa. 

Venus vaikuttaa Oinaaseen maaliskuun puoleenväliin saakka, jolloin se saattaa herättää vanhan rakkauden liekin. Se on kuitenkin ohimenevä, mutta erityisesti avioliitossa nostalginen tunne voi sytyttää avioliiton ja elävöittää entisestään. Helmikuu-huhtikuu tulee olemaan rakkauden ja parisuhteiden kannalta hedelmällisintä aikaa. Silloin myös uuden ja todellisen kumppanin löytyminen on todennäköisempää.

Uran kannalta Marsin ja Saturnuksen yhteisvaikutus voi antaa lisäpotkua ja taitoa sekä kestävyyttä pidempiaikaisesti. Marsin vetäytyminen tammikuun lopussa ja huhtikuun alussa tulee vaikuttamaan nopeatempoiseen Oinaaseen antaen lisää kestävyyttä ja kärsivällisyyttä, jotka osaltaan ovat ehkä juuri niitä taitoja, joita sinun tulee kehittää kehittyäksesi alallasi ja urasuunnitelmissasi. Tammikuu-helmikuu on hyvä hetki ottaa urassasi askeleita kohti sellaisia asioita, jotka vaativat diplomaattisuutta ja neuvottelun taitoja. 

Vaikka Saturnus vaikuttaa melkoisen hyvin Oinaaseen, myös tämän merkin kannattaa pysyä valppaana ja tarkkailla elämänsä eri alueita ja muun muassa sitä kuinka pysyvälle ja terveelle pohjalle asiat ovat rakennettu (Katso aikaisempi postaus: Saturnus Kauriissa). Saturnus kauriissa tulee nostattamaan myös tässä merkissä tiettyjä asioita menneestä ja vaatia uudelleenarviointia. Huonot valinnat ja päätökset elämässä tulee lopettamaan tiettyjä asioita ja rakentamaan ne uudelleen terveelle pohjalle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi