Siirry pääsisältöön

Super Blue Blood Moon Kuunpimennys!



Voi veljet taivaan kappaleet pitävät show:ta edelleen yllä kun "Super Blue Blood Moon" tekee paluun siten 1866-luvun. Mitä tämä sitten tarkoittaa?

31.1 täysikuuta tekee erityiseksi se, että se yhdistää kolmea  tapahtumaa, Superkuuta, punaista kuuta tai “verikuuta” ja kuunpimennystä. Kun Kuu on matalalla horisontissa, sen valo kulkee ilmakehässä pidemmän matkan katsojan silmiin kuin silloin, kun Kuu on korkealla taivaalla. Matkalla sininen valo siroaa eri suuntiin, joten silmiin saapuva valo on pääasiassa punertavaa. Supermoon tai Superkuu tarkoittaa sitä, kun saman kuukauden aikana on kaksi täysikuuta. Tällainen tapahtuma, vaikka onkin merkittävä yhdistelmä, se ei näy paljaalla silmällä lähes ollenkaan. Kuu tietenkin kirkkaalla taivaalla voi loistaa normaalia enemmän, sillä näyttäähän se myös 14 prosenttia normaalia suuremmalta. Uskon kuitenkin, että tulet tuntemaan Kuun energialatauksen melkoisesti tavalla tai toisella.

Kuten sanoin tätä ei ole tapahtunut 152 vuoteen, joten mahtavaa päästä todistamaan harvinaista taivaallista tapahtumaa. 31.1 kuunpimennys, Superkuu ja punainen Kuu tapahtuvat Leijona merkissä (11 ° 37 'Leij).

Mitä tämä kaikki tarkoittaa astrologisesti?

Täysikuu on super-voimakas energeettinen lataus, jonka vaikutukset kestävät kuusi kuukautta tai jopa enemmän. Kuun etäisyys Maasta voi myös lisätä astrologisia vaikutuksia. Täysikuu on yleensäkin astrologisesti merkinnyt sellaista aikaa kuukaudesta, jolloin on hyvä vapauttaa tiettyjä asioita. Leijonassa tällä on vielä laajempi merkitys. Tämä on hyvä aika keskittyä seuraaviin asioihin:

  • Johda
  • Rakasta erilaisia asioita elämässäsi
  • Vietä aikaa lasten tai lastenlasten kanssa
  • Kaiva sisäisen lapsi
  • Ota riskejä
  • Lepää ja rentoudu
  • Pidä hauskaa!


Ceres ja Chiron
Kuu on uskomattoman lähellä Ceresiä. Asteroidien jumalatar on vain 2 minuutin päässä. Tämä tukee esteiden vapauttamista ja se voi myös auttaa sinua parantamaan vanhoja tunnelukkoja, kohtaamaan ja vapautumaan. Tällainen vaikutus voi näkyä myös äiti-tytärsuhteissa ja niihin liittyvien asioiden ratkaisemisessa.

Tätä parantavaa teemaa täydentää Kheiron-asteroidin vaikutus. Asteroidia kutsutaan haavoittuneeksi parantajaksi. Älä ole yllättynyt, jos haastavia tunteita tai fyysisiä tuntemuksia nousee näkyvämmäksi viikon tai jopa kuukauden kuluessa täysikuusta. Monet hyötyvät mm. parannus meditaatiosta. Jos koet sellaisen omaksesi tee kotona esim YouTube:n ohjattujen meditaatioiden kautta tunnelmavaloa, kynttilää tai suitsukkeita hyödyntäen tai voit tarvittaessa osallistua erilaisiin ilmaisiin täysikuumeditaatioihin.

Tällaiset voimat, vaikka herättävätkin monenlaisia pinnan alla piileksiviä tuntemuksia ja välillä jopa kipua, ne monesti tarjoavat mahdollisuuden kuoria "suuren tietoisuuden sipulin" kerroksia. Jokainen kuorittu kerros tuo ytimessä olevan jumalallisen valon kirkkaammin esille.

Kuun oppositio Venukseen ja Junoon nähden korostaa tärkeitä suhteita ja sitoutumisen tasoa. Mitkä niistä tekevät elämästäsi hienommaksi ja ansaitsevat enemmän aikaa ja energiaa? Mitkä ovat epämieluisia, ja olisi parempi vapauttaa tai karsia? mitkä suhteet auttavat sinua kukoistamaan ainutlaatuisena ihmisenä, joksi olet syntynyt olemaan?

Tämän täysikuun aikana saatat havahtua ajatuksiin korkeammasta hyvästä ja kokonaiskuvasta. Neptunuksen vaikutus kutsuu sinut tekemään asioita, jotka tukevat luovaa inspiraatiota sekä yhä syvenevää henkistä heräämistäsi. Täysikuu Leijonassa on vahva tilaisuus parantaa sydämemme ja laajentaa kapasiteettimme rakkauteen ja koska se on täydellinen kuunpimennys, kun varjomme paljastuvat, voimme nähdä selkeämmin kaiken elämässämme, myös sellaisia alueita, joissa  olemme sulkeneet sydämemme ja rajoittaneet rakkauden virtausta. Viha, yksinäisyys tai itsesääli ovat signaaleja siitä, että on otettava riski avautumaan, olemaan vastaanottavaisia, hyväksymään itseämme ja muita. Hyväksymään rakkautta elämäämme ja jakamaan sitä avokätisemmin.



Kuun ja Leijona kuunsolmu (yläsolmu) välinen konjunktio auttaa meitä tuntemaan itsemme avoimiksi mahdollisuuksille ja tilaisuuksille, joka osaltaan edustaa korkeinta sielun kasvua. Kuu on myös tarkasti sidoksissa Ceresiin, joka tuo mahdollisuuksia parantaa äiti-haavamme. Leijona on lapsi meissä jokaisessa, joka haluaa tulla huomioiduksi, arvostetuksi ja juhlituksi. Sallimalla elämäniloa elämäämme ja annamme mahdollisuuden itsellemme päästää irti menneistä ja vapauttaa kaikki sellaiset negatiiviset tunteet maailmankaikkeuden suuren voiman käsiteltäväksi, jotta voimme keskittyä täydellisesti nykyhetkeen. Mitä enemmän pystymme olemaan läsnä tässä hetkessä, sitä enemmän pystymme hyödyntämään ympärillämme olevia mahdollisuuksia ja edelleen sitä paremmin pystymme vastaanottamaan rakkautta ja huomiota, jota kaipaamme.




Aurinko on oppositiossa tätä vahvaa Leijona-täysikuuta yhdessä alasolmun, Venuksen ja Junon kanssa (Juno Vesimiehessä). Tämä on hyvä aika tarkastella missä asioissa me rajoitamme itseämme tai missä asioissa turvaudumme mukavuusalueisiimme siinä pelossa, että meitä sattuu. Erilaiset vaikutukset saattavat herättää tarvetta suojella ja jopa eristää itsemme suojataksemme itseämme. Nyt sattaa tuntua turvallisemmalta pysytellä eristyksissä omalla mukavuusalueella, kertoen itsellemme, että meidän on odotettava, kunnes olosuhteet ovat täydellisiä ennen kuin voimme ottaa riskiä ja paljastaa herkkyyttämme. Mutta sen sijaan, että vältämme oman elämäntarinan muuttamisen, uudelleen kirjoittamisen tai uudelleenluomisen, meidän tulee sallia itsellemme elää tarinamme vailla pelko loukkaantumisesta, hylkäämisestä ja rakkauden menetyksestä. Taivaan show ja suuri astrologinen voima kutsuu meitä suurempaan rakkauteen luopumalla negatiivisesta ajattelusta, jolla rajoitamme itseämme ja ylistämällä omaa jumalallista ainutlaatuisuuttamme. Ota kutsu vastaan ja ennen kuin menet nukkumaan vapauta maailmankaikkeuteen huolesi ja toiveesi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi