Siirry pääsisältöön

Vesimies 2018!






♒ VESIMIES

"Hakeudun mielelläni sosiaalisiin tilanteisiin"

Vesimies on syvä ajattelija. Hän on tunnetusti eläinradan humanitaarisimpia merkkejä. Humanitaariset, alkuperäiset, osallistavat ideasi ovat sellaista lääkettä, jota maailma niin epätoivoisesti tarvitsee. Mutta vaikka Vesimies on aktiivisesti tukemassa muiden elämää, vetäytyminen omiin oloihinsa on hänelle yksi tärkeimmistä asioista. 

Vesimiehelle sopii vetäytyä silloin tällöin omiin tiloihinsa lataamaan energioitaan. Tällainen on hyvin ymmärrettävää ja jopa hyväksyttävää, jos oma hyvinvointi sitä vaatii, mutta se ei kuitenkaan saa tapahtua muiden kustannuksella. Sosiaaliset tottumukset tietenkin riippuvat Vesimiehen muista syntymäkarttaan vaikuttavista tekijöistä, mutta jos tällainen kuvailu muodostuu haasteeksi 2018 haastaa sinua kehittämään sosiaalisia taitoja ja tasapainottelemaan yksityisyyden ja sosiaalisen elämän kanssa. Emotionaalinen yhteys muiden kanssa kannattelee ja avaa uutta maailmaa, jossa avoimuus ja luottamus toisten läsnäoloon ja tukeen mahdollistaa uusia näkökulmia ja lähestymistapoja.

Maailmanlaajuisella tasolla tällainen yhteistyöhengen harjoittelu voi herättää tunteen, että olemme ikään kuin kilpailussa yhdessä.

Sinun missiosi 2018 on pudottaa suojamuurisi hieman ja keskittyä yhteistyöhön ja kompromissiin, jotta voit siirtää ideoitasi eteenpäin. Luomalla yhteys toisiin ihmisiin, jotka ovat samalla aallonpituudella, yllätyt siitä, kuinka nopeasti innovatiiviset näkemyksesi voivat herätä eloon!


VESIMIES 2018

Vuosi 2018 on täynnä muutoksia Vesimiehelle ja ne kaikki tekevät hänestä vaikutusvaltaisemman ja tärkeämmän. Vaikkeivät aina Vesimiehet itse usko itseensä ja kykyihinsä, vuosi tuo mukanaan suurta edistystä ja menestystä. 

Vesimiehen hallitsijaplaneetta, Uranus tekee transiitin Oinaan ja Härän välillä huhtikuussa ja jälleen Härästä Oinaaseen marraskuussa, joka tarkoittaa lisää intohimoa, voimaa ja sosiaalista kanssakäymistä. Vesimiehen toinen hallitsijaplaneetta on Saturnus, joka on Kauriissa vuoteen 2020 saakka. Saturnuksen vakaus, viisas ajanhallinta ja itsekuri tuo tasapainoa Uranuksen seikkailunhaluisen, tiedon janoisen ja riskinoton kannustavaan voimaan. Nämä yhdessä ovat hyvä yhdistelmä järkevässä määrin haastetta ja seikkailua, joka ei voi mennä pieleen.  

2018 tulee tuomaan mukanaan muutoksia, jotka pakottavat sanomaan hyvästejä projekteille, jotka eivät palvele tai jotka eivät innosta enää. Tämän kaiken tarkoituksena on suunnata sinua hakeutumaan asioiden pariin jotka todella tuottavat hedelmää ja saavat elämäsi kukoistamaan innosta. Alitajuntamme sisältää monia asioita, joita me tiedämme mutta joita emme ajattele tietoisesti ja näitä ovat mm. sydämen lyönnit, hengitys ja monet muut toiminnot, joista meidän ei tarvitse olla tietoisia. Ja tämähän on hyvä asia, jottemme kuormita prosessointikykyämme liikaa, mutta toisaalta alitajuntaamme tunkeutuu myös monenlaisia asioita, jotka eivät sinne kuulu, kuten traumat, pelot, erilaiset uskomukset, yms. Näistä irti päästäminen voi vaatia hieman enemmän työskentelyä alitajunnan kanssa. Keinoja työskennellä näiden alitajuntaan tukeilijoiden kanssa on monia ja monet ovat työläitä ja vaativat monia istuntoja ammattilaisen tuella. On kuitenkin huomattavasti helpompi hakeutua ammattilaisen luokse työstämään näitä esimerkiksi hypnoosin avulla, jolloin rentoutuneesta tilasta käsin on mahdollista päästä ongelman alkuperään ja työstää tätä. Tällainen uskomusten ja vanhojen epäedullisten kaavojen rikkominen, olipa se yksin tai ammattilaisen kanssa, tekee kipeää ja saattaa jäädä tunne tyhjyydestä. Mutta tämä tunne lopulta korvautuu uusilla asioilla, jotka palvelevat sinua ja sinun tarkoitustasi paremmin ja tavalla joka saa sinut onnelliseksi.

Mars vaikuttaa merkkiisi 1.-26.1, jolloin se suuntaa sinua ottamaan enemmän vastuuta urastasi. Suunnittele tarkkaan ja jaa tehtäväsi taitavasti eri ajankohdille. Suoritat vaivattomammin erilaisia tehtäviä urallasi suunnitelmallisuutesi ansiosta. Menestyksesi urallasi voi herättää muissa kateutta, jatka hyvää työtä, mutta pysy kaukana työpaikka-draamasta, jottei siitä aiheudu harmia. Tammikuun lopussa täysikuun aikana "uusi sinä" alkaa kukoistaa. Tällainen vaikuttaa ihmissuhteisiisi, sillä ne ihmiset, joita houkuttelit aikaisemmin, näkevät muutoksen sinussa. 

Vesimies rakkaus 2018 
Venus vaikuttaa 6. lokakuuta uraasi ja siihen, että saatat kiinnostua rikkaista ja vaikutusvaltaisista ihmisistä, jotka tavalla tai toisella voisivat toimia mentorina urakehityksessäsi. Tällä tavalla voit päästä eteenpäin urassasi. Muista kuitenkin välttää ‘Gold digger’ asennetta ja ihmisten hyötykäyttämistä heidän sosiaalisen aseman tai yhteyksien takia, sillä tämä voi tulla ilmi ja näyttää melko nopeasti sinun todelliset motiivisi.

Yrityksen johtaja saattaa joutua tänä aikana tilapäisesti mukaan yrityksen uudelleen markkinointiin, logojen uudistamiseen tai toimiston uudelleenrakentamiseen. Tällaiset muutokset saattavat saada hyvän vastaanoton asiakaskunnassa, jolloin muista myös sinä olla kiitollinen ja tyytyväinen muutoksiin, sillä tällaiset siunaukset saattavat mennä alas viemäristä, ellet osoita kiitollisuutta asiakkaillesi ja mahdollisille alaisillesi. Ole varovainen tuona aikana käyttäytymästä liian ylimielisesti. 

Vesimies yhteenveto 2018
Vuosi alkaa rakauden voimalla 18.-25. tammikuuta. Tämä aika on rakkauden täytteisille nautinnoille ja hemmottelulle. Ota tuo aika todella itsellesi ja vapaaksi tekemisestä ja ajattelemisesta. Ceres voi tuoda hieman uusia tuulia avioliittoosi 19.2.-17.4. Tämä voi olla positiivista tai kielteistä riippuen siitä, mikä on kokonaisuuden kannalta tärkeämpää. Tavoitteena on kuitenkin tuoda parantavaa voimaa elämääsi.

2018 alku saattaa tuoda eteesi yhteistyötahon, joka on kiinnostunut työskentelemään maapallon energioiden ja ekologian kanssa. Ajanvietto rakastamiesi ihmisten kanssa tekee ihmeitä. Tee niin ja vaali ihmissuhteitasi ja erityisesti lämpimiä sellaisia, sillä vaikeuksien hetkellä ymmärtävä ja läsnäoleva henkilö voi pelastaa sinut silmänräpäyksessä vaikeuksistasi.

Venuksen vaikutukset huhtikuun alussa saattavat tuntua haasteellisilta, mutta tämänkin ajan pystyy käyttämään fiksusti mm. taide- ja käsityöprojekteihin ja kaikkiin sellaisiin tehtäviin, jotka vaativat hyvää suunnittelua. Huhtikuun lopussa Venuksen vaikutus muuttuu hieman harmonisemmaksi merkissäsi niin, että se tuo tasapainoa sosiaalisen verkostoitumisen ja luovuuden välille.

Uranuksen transiitti toukokuussa yhdessä Marsin kanssa vaikuttavat 22.5- 9.6 sinuun antamalla valtavasti energiaa, intohimoa ja kunnianhimoa. Toukokuu-kesäkuu ajankohta saattaa kutsua myös entistä enemmän viettämään aikaa perheen, ystävien ja sukulaisten kanssa. Koet silloin tarvetta aktivoida yhteisöllisyyttä ja yhdessäolon hetkiä. Myös ihastumiset ja tapailut voivat intohimosi ja rohkeutesi ansiosta vakiintua seurustelusuhteeksi.

Vesimies  2018 Avainsanat:
Lujittuminen ja uudelleensyntyminen, 'uusi sinä', romanttiset tapahtumat, palkinnot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi