Siirry pääsisältöön

Skorpioni 2018!



SKORPIONI

"uskallan näyttää herkkyyttä ja inhimillistä epätäydellisyyttä"

Skorpionit ovat itse asiassa vesimerkkejä, joilla on voimakas intuitiivinen lahja ja vertaansa vailla oleva korkea tunnetaso. Tämä monesti unohtuu helposti varsinkin, kun Skorpionit ovat mestareita piilottamaan herkän puolen itsestään. 

Skorpionilla on suuri halu ja pyrkimys yksityisyyteen. Tämä on järkevää erityisesti silloin kun ymmärtää heidän halunsa piilottaa tunteitaan. Skorpionit saavat toki varjella yksityisyyttään ja pitää salaisuuksia, mutta 2018 kuitenkin haastaa heitä avoimempaan lähestymiseen suhteisiin ja herkän puolen esille tuomiseen. Tällainen avautuminen saattaa tuoda uusia puolia sinusta muille, joka lopulta tuo sinut lähemmäksi joidenkin ihmisten kanssa.

Skorpioni on oletettavasti intuitiivinen eläinradan merkki, joten voit poimia tärkeitä energisiä vihjeitä ja ymmärtää ihmisten todellisia aikeita helposti. Näiden taitojen ansiosta sinä voit todella tuntea syvän yhteyden joihinkin ihmisiin ja se ei ole vain tunnetason yhteyttä vaan sieluntason yhteyttä, joka on ollut aina tarkoitettu ja tulee aina olemaan.

Ylistä herkkyytesi osana sinua. Olet kaunis niin sisältä kuin ulkoa! 


Skorpioni 2018
Saturnus vaikuttaa sinun merkkisi kolmanteen huoneeseen, joka on kommunikoinnin, ajatusten vaihdon, kirjeiden, puheluiden ja kirjojen huone. Se koskee myös sukulaissuhteita, koulunkäyntiä ja koulututtavuuksia.

Skorpionille 2018 voi olla aika uudelleenohjelmoida itseään. Tätä voi verrata esimerkiksi tietokoneen huoltotyöhön ja päivittämiseen, jotta tietokone toimii paremmin. Tällainen päivitys voi johtaa siihen, että ympärilläsi olevat ihmiset näkevät sinussa uudenlaista hehkua. 

Tammikuun viimeisenä päivänä täysikuu osuu merkkisi kymmenenteen huoneeseen, joka on julkisen roolin, statuksen, uran ja ammatin, pyrkimyksten ja kunnianhimon, vanhempien ja  auktoriteettien huone. Tämä voi tarkoittaa kunnianhimoa urakehitykseen tai muutoksia suhteessasi auktoriteetteihin. 

Vuonna 2018 aikana tulet saavuttamaan, voittamaan ja ansaitsemaan enemmän. Monet tekijät suovat sinulle tilaisuuden pitää vapaata ja viettää aikaa rakastamiesi asioiden ja ihmisten parissa. On mahdollista, että tapahtuu jotain, joka  ravistaa työn ja kodin tasapainoa. Tämä saattaa tuntua epämiellyttävältä ja jättää sinut hieman hämmentyneeksi, mutta tämä lopulta vie sinut kohti suurempaa hyvää ja kokonaisvaltaista tasapainoa. 

Helmikuun 15.päivän uusikuu merkissäsi tulee vaikuttamaan erittäin positiivisesti sinuun seuraavien kuuden kuukauden aikana. Tämä on täydellinen aika aloittaa remontti jossain muodossa. Se voi olla konkreettisesti talon remontti tai elämäntaparemontti. Kuuntele intuitiotasi, jos koet, että elämäsi kaipaa jotain, ota rohkeasti muutosaskelia ja remontoi elämäsi sen näköiseksi, jossa viihdyt. 


Skorpioni Rakkaus 2018
Venuksen vaikutus 6. lokakuuta voi tuntua merkissäsi voimakkaasti. Saatat kokea tarvitsevasi muutoksen ulkoiseen olemukseesi esimerkiksi hiustyyliin, pukeutumiseen tai jopa ruumiin muokkaamiseen kuntoilun avulla. Tällainen ulkoinen muutos voi muuttaa myös sisäisesti sinua ja tuloksena voi olla aivan uudenlainen representaatio sinusta ja muutoksesta, jota olet käynyt läpi. Jos olet suhteessa, kumppani saattaa epäillä näitä muutoksia sinussa ja tuloksena voi syntyä mustasukkaisuus. Osoita rakkautesi ja ole avoin muutosten syistä. Aina ei voi olettaa muiden ymmärtävän, mitä käyt läpi mutta osallistamalla heidät elämääsi, voitatte haasteet yhdessä.

16.marraskuuta voi alkaa hieman haasteellisempi aika kun Venus vaikuttaa kielteisesti merkkisi 12. huoneeseen, joka on alitajunnan, unien, salaisten asioiden, psyykkiset kykyjen, vankiloiden ja suljettujen laitosten ja uhrautumisen huone. Tämä vaihe voi ajaa sinua uhrautumaan jonkun eteen. Ole tarkkana ja vältä kaikkiaan uhrautumista toisten eteen, ainakin tämän vaiheen aikana. 

Loppuvuodesta ja erityisesti lokakuussa alkaa hieman erilainen kausi, joka käynnistää voimakkaita ja jopa eroottisia suhteita. Lokakuussa tunnet itsesi viehättäväksi ja vetovoimaiseksi. Silloin saattaa herätä myös suuri tarve vietellä ja kokeilla erilaisia eroottisia asioita. Jos olet suhteessa, käytä tätä aikaa kumppanisi kanssa ja viettäkää teidän "Fifty shades"  tapaa vietellä toisenne. Jos kuitenkin olet sinkku, ylistä jumalallisuutesi ja seksuaalisuuttasi, mutta ole varovainen kokeiluissasi. 
Skorpioni yhteenveto 2018
Kaikkiaan 2018 on luvassa monenlaisia hyviä asioita, jotka tulevat vaikuttamaan tulevaisuudessa myös. Saturnus Kauriissa  on sopusoinnussa 1.1.-19.12 välisenä aikana merkkisi kanssa tukemassa ja kannustamassa positiivisiin muutoksiin elämässäsi, jotka tuottavat yllätyksellisiä elämyksiä. Tulet kokemaan muutoksia maineessasi ja tunnustusta tekemästäsi työstä ja saavutuksistasi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näiden mahdollisuuksien eteen tarvitse tehdä mitään päinvastoin vastuusi kasvaa sitä mukaa mitä suurempia asioita tavoittelet. Suurempi vastuu ei pitäisi olla sinulle ongelma, sillä olet intohimoinen ja sinua nyt ei pysäytä mikään. 

18-25.1 aikana Venus tulee olemaan suuri motivaattori, joka työntää sinua eteenpäin tulevaisuuden suunnitelmia kohti. 11-18.2 Venus jälleen vaikuttaa kumppanuussuhteisiisi, sekä työ- että rakkauselämässä. Tulet luomaan kumppanuussuhteita, joita säväyttävät luottamus ja diplomaattisuus. Näiden taitojen ansiosta sinun pitäisi pystyä rakentamaan siltoja ihmisten kanssa, joiden kanssa välit ovat syystä tai toisesta katkenneet aiemmin. Ympärillesi hakeutuvat monenlaiset ihmiset, joiden joukkoon mahtuu erilaisia juoruvia ihmisiä, pysy aitona itsellesi ja muille, äläkä anna juorujen vaikuttaa mielipiteisiisi.

Skorpioni 2018 Avainsanat:
Hedelmällisyys, siunaukset, anteliaisuus, henkistä voimaa ja suuria oivalluksia, uudelleenohjelmointi, positiiviset muutokset.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi