Siirry pääsisältöön

Jousimies 2018!




♐ Jousimies:

"Aion toteuttaa minun suuria ideoita"

Jousimies on tunnettu optimistisesta asenteestaan elämään ja rakkaudesta matkustella ajatuksissaan kauas täysin eri maailmoihin ja takaisin, mikä tarkoittaa monesti, että hänellä on monenlaisia ideoita ja unelmia. Jousimiehellä voi olla suuriakin suunnitelmia ihmiskunnan olosuhteiden parantamiselle. Hän on filosofinen luonne ja arvostaa vapautta tavalla, jota monet eläinradan merkit eivät pysty käsittämään. 

Koska Jousimies on idealistinen ja antelias merkki, on tavallista, että hän ottaa itselleen enemmän kuin mihin todellisuudessa pystyy vastaamaan. Muutosta ja jännitystä rakastavalle Jousimiehelle näiden ominaisuuksien yhdistelmä voi tarkoittaa voimakasta kipinää jonkin hankkeen aloittamiselle, mutta tällä kertaa sinun on säilytettävä tämä kipinä myös todellisuuden hahmottuessa ja aivan projektin loppuun saakka. 2018 aikana Jousimiehen tehtävänä on hioa keskittymisensä ja työskennellä niin paljon kuin jokin asia vaatii, jotta idea tuodaan fyysiseen maailmaan konkreettiseksi.

Sen sijaan, että hyppäät yhdestä asiasta toiseen, valitse muutama projekti, jotka ovat lähellä sydäntäsi ja sitoudu niihin. Vetovoimanlaki moninkertaistuu, kun sinulla on tiettyjä tavoitteita mielessäsi, joten kanavoi energiasi viisaasti ja tarkoituksellisella tavalla. 


Jousimies 2018
Saturnuksen vaikutus näkyy pitkälti talousasioissa mm. säästösuunnitelmana tai jopa pidempiaikaisen tulosuunnitelman aloittamisena. Jousimiehelle sopisi hyvin saada kirjanpitäjä tai henkilö, joka järjestää raha-asiat sellaisella tavalla, että sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Tämä on hyvä aika selvittää omaisuutesi arvon ja suojella sitä. Jos sinulla on tarpeettomia omaisuuksia, ota selvää mitä ne maksavat ja myy, kierrätä tai anna jollekin, joka voi hyödyntää niitä. Suurten omaisuuksien myyminen ei ole ehkä parasta mahdollista 2018 aikana, mutta omien vaatteiden ja tarpeettomien tavaroiden kylläkin. 

31. tammikuun täysikuu saattaa ajaa tilanteisiin, joiden tarkoituksena on opettaa jotakin ja ehkä syvällisemmin sanottuna johdattaa sinua kuuntelemaan sielusi todellisia tarpeita. Tämä ajanjakso voi herättää kyseenalaistamaan uskomus- ja ajattelumaailmaasi ja tarkastella tätä uudelleen. Saatat kaivata näkökulmien laajentamista ja mentorin, joka voisi johdattaa sinua tielläsi. Tutustu erilaiseen kurssitarjontaan ja tartu rohkeasti haasteeseen intuitiotasi kuunnellen.

15. helmikuun uusikuun vaikutus näkyy tavassasi ilmaista itseäsi verbaalisesti tai kirjoittamisen avulla. Tämän ajanjakson voimakkain muutos näkyy henkisissä valmiuksissasi. Uusikuun vaikutus osuu myös sisarusten ja vanhojen tuttavuuksien alueella, joka voi näyttäytyä muun muassa yllätyksellisinä yhteydenottoina tai törmäämisenä kauppareissulla, yms. Tämä aika voi jälleenyhdistää sinua vanhan ystävän kanssa.

Monesti henkisen tien kulkeminen, oma henkilökohtainen kasvu ja kehitys sekä ajatusmaailman muuttuminen radikaalisti, etäännyttää niistä ihmisistä, jotka eivät pysy muutoksessa perässä. Etääntymisvaihe ei ole aina dramaattinen ja se voi olla todella hidaskin prosessi, mutta sen täytyy tapahtua ennen pitkään. Silloin voi myöntää itselleen muuttuvansa ja kasvavansa niin, että vanha kehys ei sovi kuvaan. Vanhan poistuminen suuremmalta osin luo uusia mahdollisuuksia ja antaa tilaa uudelle.

Helmikuussa Mars astuu sinun merkkiin, joka antaa sinulle kunnianhimoista, tulista ja tekemisen energiaa. Tavoittele unelmiasi ja tähtää saavuttamaan tavoitteitasi, mutta pysy nöyränä ja huomaavaisena. Jos yhteistyö ja harkintakyky eivät ole vahvuuksiasi tällä hetkellä, tämä on ohimenevä vaihe. Tietoisuus näistä vaikutuksista auttaa sinua ymmärtämään tunteesi ja hyväksymään ne niin, että osaat käyttää kaikenlaisia vaikutuksia hyödyksesi antamatta minkään asettua esteeksi matkallasi. Kyseisenä ajanjaksona vahvan Kunnianhimosi ansiosta saat tunnustusta vaikutusvaltaisesta roolistasi johtajana.

Jousimies Rakkaus 2018
6.10 Venuksen perääntyminen saattaa merkitä haasteellisia aikoja rakkaudessa. Myös näistä haasteista selviydyt, kun tuet kumppaniasi vaikeuksista huolimatta. Nyt sinun rooli on vahva auttajana ja läsnäolevana kuuntelijana kumppanillesi. Jos kyseessä on sairastuminen, kriisi tai muu haastava tilanne, anna huomiosi ehdoitta ja huolehdi kumppanistasi kykyjesi mukaan. Jos koet tarvitsevasi hengähdystauon, vetäydy musiikin tai taiteen pariin ja anna Venuksen positiivisen, rakkauden ja kauneuden, vaikutuksen myös koskettaa. Toisaalta Venuksen rakkautta näkee myös hankalina aikoina, jolloin parisuhteessa toinen tukee toista ja kumpikin vuorottelevat toistensa nostamista inhimillisistä kriiseistä ja vaikeuksista. Tämä ajanjakso saattaa testata valmiuttasi uhrautua kumppanisi tähden.

Marraskuun alussa ja aina 16.päivään saakka herää suuria haluja verkostoituja, kokea seikkailuja ja eroottista intohimoa. Jos olet suhteessa, ole avoin näistä tuntemuksista ja osallista kumppanisi suunnitelmiisi, sillä hyvin mahdollista on että jaatte samoja tuntemuksia. Ilmaiskaa tunteenne ja kokekaa uusia seikkailuja yhdessä!


Jousimies 2018

Jupiterin paluu merkkiisi, voi antaa melkoisen onnenpotkun elämässäsi, joka piristää sinua ja antaa sinulle hieman esimakua tulevasta. Mars helmikuussa tulee näyttämään sinulle ketkä ovat aitoja ja ketkä tulevat pysymään rinnallasi olipa taistelu mikä tahansa. Myös maaliskuussa kohtaat joitain hankaluuksia, jotka paljastavat totuuksia. Alkuvuodesta sinua kannustetaan keskittymään itsensä kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Huhtikuussa 5.-28. välisenä aikana Ceresin vaikutus näyttäytyy kauniissa luonnossa, vapaa-ajan vietossa rakastamiesi puuhien parissa. Hyppää virkistävän kylmään rantaveteen ja pese huolesi pois, sillä tuleva aika on huomattavan paljon helpompi, rakastavaisempi ja lämpimämpi.

Kohtaamaasi vaikeudet ovat tässä vaiheessa kasvattaneet sinua melkoisesti ja tekevät niin edelleen, mutta ainoana erona opit joka hetki olemaan harmoniassa itsesi ja ympäristösi kanssa. Kärsivällisyytesi on ihailtavaa ja kommunikaatiokykysi ansiosta tulevaisuus näyttää valonsa. 2018 opettaa sinua kohtaamaan matkalla monenlaisia ihmisiä ja kasvattaa kapasiteettiasi kohdata heitä avoimesti ja hyväksyvästi.

Suosittelen vahvasti, että otat laajemman astrologisen syntymäkartan tulkinnan, joka kertoo sinulle laajemmin tulevasta vuodestasi, sillä tämä on karkea transiitteihin perustuva yleinen kannanotto. Lisäksi tämä koskee pelkästään aurinkomerkkiäsi enkä niinkään ota huomioon mitään tarkempia ominaisuuksia kartassasi, jotka voivat muokata tämän tulkinnan melko lailla. Esimerkiksi nouseva- ja laskevamerkki sekä keskitaivas ovat tärkeitä tekijöitä syntymäkartassa. Joten toivon todella, että jos sinua kiinnostaa tietää enemmän, otat ammattilaiseen astrologiin yhteyttä ja pyydät tarkempia tietoja perustuen tarkkaan syntymäaikaasi ja kuntaan, jossa olet syntynyt. Tarkemman tulkinnan avulla saat paremman käsityksen vuoden kohokohdista.


Jousimies 2018 Avainsanat:
Itsekeskeisyys, uskomusten kyseenalaistaminen, tyhjiön täyttö, intohimo, uhrautuminen, todellinen rakkaus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi