Siirry pääsisältöön

Kalat 2018!



 KALAT



"Uskallan jakaa kykyjäni"

Kalat ovat syvästi luovia sieluja, jotka mielellään purkavat käsityksensä maailmasta kirjoittamiseen, maalamiseen, askarteluun, käsityöhön, yms. luovaan toimintaan. Vaikka kaikki Kalat eivät luokittele itsensä taiteilijoiksi, heillä esiintyy luovuus kullakin omassa elämässä eri alueilla ja eri tavoin. Kalat ovat sydämellisiä, lämpimiä ja älykkäitä ihmisiä, monesti todella henkisiä ja helposti lähestyttäviä. Kaloilla on samoin kuin Vesimiehillä suuri tarve ja halu yksityisyyteen. Tällainen yksityisyyden suojeleminen johtaa monissa tapauksissa siihen, että Kaloille ajatus jakaa taiteensa ja luovuutensa maailman kanssa voi olla heidän pahin painajainen. 

Herkkyys toisten kritiikille altistaa pelolle jakaa todelliset lahjansa muiden kanssa. Negatiivinen kritiikki on monille muille merkeille tilaisuus ottaa oppia menneiden virheistä ja kasvaa edelleen niin, että tulevaisuudessa on mahdollisuus välttää näitä virheitä. Kaloille kritiikki tai negatiivinen palaute saattaa mennä tunteisiin niin, että he välttelevät kaikin keinoin näitä kokemuksia syntymästä uudelleen. Tämä menneisyydessä eläminen saattaa estää elämästä nykyhetken niin täysillä kuin todellisuudessa haluaisit elää sosiaalisena ihmisenä. 2018 tärkeimpiä oppitunteja on harjoitella näyttämään todelliset taitosi ja luovuutesi maailmalle. 

Pelolla on tärkeä paikkansa ja aikansa ihmisen luonnollista ja inhimillistä tapaa käsitellä asioita. Aivomme pelkäävät monenlaisia asioita, joitka ovat loppujen lopuksi järjettömiä. Esimerkiksi hämähäkin pelko. Pelko olisi ymmärrettävää, jos henkilö elää viidakossa, jossa todennäköisyys törmätä myrkylliseen hämähäkkiin on suuri, mutta Suomessa tämä pelko on aiheeton sillä hämähäkit ovat yleensä pieniä ja vaarattomia.

Toinen esimerkki aiheettomasta pelosta on esiintymispelko (josta olen itsekin kärsinyt aikaisemmin), joka yleensä johtuu siitä että esiintyjä pelkää epäonnistumista ja yleisön reaktiota. Monesti henkilö saattaa kokea fyysisiä oireita, jotka tuntuvat sillä hetkellä niin vaarallisilta, että henkilön mielikuvitus lähtee laukkaamaan niinkin pitkälle kuvittelemaan kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Suurimmaksi osaksi esitys sujuu omalla painollaan ja pelko häviää jossain vaiheessa esitystä. Ja jos pahin mahdollinen tuleekin toteen ja henkilö ns. mokaa esityksen, kenenkään elämä ei lopu siihen vaan on aina mahdollisuus tehdä asiat uudelleen.

Ota haaste vastaan ja lähde rohkeasti tekemään muutosta näihin tuntemuksiin ennakoimatta mitä tulemaan pitää, koska suurimmaksi osaksi nämä pelot jäävät vain ajatusten tasolle.

2018 kutsuu Kalat kunnioittamaan taidettaan ja luovuuttaan ja astumaan valoon tehden valinnan jakaa parantavia lahjojaan maailman kanssa.

Kalat on eläinradan unelmoija, täynnä voimakkaita intuitiivisia kykyjä, joiden avulla voi nähdä toisten sieluun ja kokea syvällinen yhteys sielujen välillä. Älä anna tuomituksi tulemisen pelolle mahdollisuutta varastaa taikasi. Maailma tarvitsee lahjasi, hyväksy itseäsi ja jaa kauneutesi maailman kanssa! 


KALAT 2018


Saturnus vaikuttaa ystävyyssuhteisiisi ja testaa sinua ja sinun lojaalisuutta ystäviäsi kohtaan. Olet läsnä ihmissuhteissasi ja hyvä ystävä, mutta omista asioista puhuminen saattaa pelottaa sinua, erityisesti julkinen puhuminen. Saturnus kuitenkin haastaa sinut sellaiseen mitä et ole koskaan tehnyt aikaisemmin.

Mars vaikuttaa 26.1. - 17.9. Vaikutukset tulevat nostamaan pohdintoja siitä, missä määrin pyrit kompromisseihin ja välttämään vastakkainasetteluja. Mars kannustaa rikkomaan tätä sääntöä. Se tulee laittamaan polttoainetta tuleen ja nostamaan vastakkainasetteluja, jolloin sinun tulee harkita tarkkaan mitä haluat tehdä, koska asiat voivat muuttua melko rumaksi, varsinkin jos toinen on tottunut sinun turvautumiseen kompromisseihin. Jos ryhdyt tähän vastakkainasetteluun muista, että ongelman kohtaaminen voi todella johtaa yhteyden katkeamiseen.

Täysikuu 31. tammikuuta vaikuttaa terveyteesi erityisesti. Vältä kosto-käyttäytymistä, mutta anna kuitenkin tunteiden tulla. Yhteyksiä voit katkaista vapaasti joihinkin ihmisiin, mutta vältä kostamista, sillä karma voi hoitaa asian puolestasi. Ilmaise tunteesi kuitenkin ja ole avoin niistä itsesi kanssa, sillä tämä johtaa puhdistautumiseen ja suurempaan viisauteen. Ota oma aikasi ja anna kaiken tapahtua niin kuin se on luonnollisesti tarkoitettukin. Älä yritä estää kehon luonnollista viisautta, vaan anna sen parantaa itseään.

15. helmikuuta sijoittuva uusikuu vaikuttaa henkisyyteen ja maailmankaikkeus puhuttelee äänekkäästi ja lähettää sinulle jumalallista tukea.

Kalat rakkaus  2018
Venuksen vaikutus 6.lokakuuta saattaa sinut kohtaamaan vanhaa rakkautta. Tänä ajankohtana voit törmätä vanhaan liekkiin, jos muut astrologiset tekijät tukevat tätä. Tämä on tyypillistä Venuksen perääntymisen vaikutusta, sillä se haluaa tuoda jälleen muinaisen ajan viisautta ja kauneutta. Paluu vanhaan romanssiin tai rakkauteen saattaa helposti herättää menneisyyden muistoja itsestäsi ja elämästäsi sinä ajankohtana.

Kalat yhteenveto 2018
Erilaiset planetaariset transiitit ovat sinulle tänä vuonna erittäin suotuisia. Saturnuksen sekstiili merkissäsi 1.1-19.12 antaa sinulle orastavaa energiaa. Saturnuksen vaikutus on erittäin hyödyllinen nimenomaan koska se on ankara ja se tulee saattamaan asioita loppuun. Saturnuksella on suuri määrä rakenteellista energiaa, joka tuntuu välillä turhauttavalta mutta kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen kannalta erittäin tärkeältä. Kun saat hyödynnettyä tämän ajan potentiaalin ja saat asiat pyörimään, sinulla ei ole aihetta huoleen, koska silloin pääset maaliin lahjakkaasti. 

Marsin vaikutus 27.1-11.2 yhdessä Saturnuksen kanssa antaa kestävyyttä, joka auttaa edistämään tavoitteitasi. Se on hyvä tasapaino huolellisen suunnittelun ja  rohkeiden hyppyjen välillä.

Venuksen vaikutus 11-18.2 on upea vakituisissa suhteissa. Saturnus tuo turvallisuuden tunteen ja sitoutumisen Venuksen flirttailevaan ja romanttiseen olomuotoon. Vuoden ensimmäinen puolisko on melko rauhallista aikaa ja kaikista tuntuu selviävän vaivattomasti. Tiesi on mutkaton ja kuoppiakaan ei näy missään, mikä auttaa sinua kulkemaan omaa polkuasi ja toteuttamaan tarkoitustasi. Myös Venuksen neliön vaikutukset 25.4 - 2.5 kulkevat ohi rauhallisesti hyvän tukiverkoston ansiosta. Tätä ajankohtaa sinun on mahdollista hyödyntää taiteellisiin ideoihin ja antaa aikaa niiden toteuttamiseen. Toukokuun loppua vietät harmonisella ja hauskalla tavalla nauttien ehkä hieman vapaata ja tietenkin muiden seurasta. Nauti tämän ajan flow-tilasta.

Kalat Horoskooppi 2018 Avainsanat
Henkinen soturi, vastuullinen, parantuminen ja puhdistuminen, sielun etsintä.



🔊 Jos koet näitä hyödyllisiksi, muista kommentoida, peukuttaa tai jakaa kavereille 👍🏼🌍


Kommentit

  1. Aika näyttää, millä elämä minut tänä vuonna täyttää! Ja miten sen aion aikanaan käyttää... Kiitollinen kaikesta :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi