Siirry pääsisältöön

Kauris 2018!

Horoskoopit eivät ole aivan niin tarkkoja kuin astrologisen syntymäkartan tulkinta ja joskus ne voivat olla melko harhaanjohtavia. Riippuen tekijästä tietenkin ja motiivista, tekeekö rahan ja maineen takia vai todellisesta neuvonannon ja auttamisen ilosta. No minä pidän jälkimmäisestä vaihtoehdosta, joten teen tällaisen lyhyen kattauksen, joka perustuu planetaarisiin transiitteihin jokaisessa aurinkomerkissä.




♑ KAURIS 22.12-19.01


"Tiedän milloin päästän irti ja kävelen pois"

Kauriit ovat todella älykkäitä eläinradan merkkejä. Heillä on taito nähdä asiat kokonaisuuksina, rakentaa mennen tullen suunnitelmia, kaavoja ja todennäköisyyksiä. Tämän takia Kauris monesti hakeutuu yhteiskunnalliseksi vaikuttajaksi ja organisaatiojohtajaksi.
Kauris on kurinalainen ja vastuullinen. Kauris ei tyydy olemaan vaihtopenkillä vaan tekee kaikkensa olemaan pelin tärkeimpiä pelaajia. Nämä ovat tärkeitä taitoja, joita monet tavoittelevat, mutta 2018 kutsuu sinua hidastamaan ja ajattelemaan tarkalleen, mihin ohjaat elämäsi ja miksi.

Kauriin on hyvä pysähtyä tarkastelemaan elämänsä eri alueita. Jos koet pysähtyneisyyttä urallasi, myönnä itsellesi ajoissa ja ota rohkea askel kohti uutta ja kehittävää toimintaa. 2018 haastaa Kaurista luopumaan egon vastustuksesta luopua asioista, jotka eivät enää palvele.


Opettele kävelemään pois tilanteista, jotka eivät enää palvele sinua. 


KAURIS 2018
Saturnus on siirtynyt Kauriiseen, jonka pitäisi olla parasta aikaa Kauriille. Kauris on niistä merkeistä, jotka tulevat nauttimaan Saturnuksen vaikutuksista, varsinkin kun Saturnus on Kauriin hallitsijaplaneetta. Kauriille seuraavat vuodet ovat siunaus.

Kauriille sosiaaliset suhteet ja toisten ihmisten kanssa ajan viettäminen tulee entistä tärkeämmäksi ja se on tarkoituskin. Kauriin eristäytyminen voi johtua yleensä hyvin perustelluista ja painavista syistä, kuten suuret ja pitkäaikaiset suunnitelmat, jotka vaativat huomiota. Muista kuitenkin, että tietoinen eristäytyminen ja yksinäisyys ovat kaksi eri asiaa, jos kyseessä on jälkimmäinen eristäytymisen muoto, sinun on hyvä harjoitella sosiaalisia tilanteita ja vuorovaikutustaitoja. Näitä taitoja opit parhaiten olemalla ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa. Kauriin tapa tarkastella maailmaa kokonaisuutena ja halu saavuttaa iso rooli yhteiskunnassa, on kunnioittavaa. Muista kuitenkin, että ihminen ei ole saari ja jokainen läheinen suhde kannattelee ja tukee sinua jokapäiväisessä elämässäsi parhaiten.

Tammikuun täysikuu kahdeksassa syntymäkartan huoneessa tuo esiin primitiivisiä tarpeita ja ristiriitaisia tunteita. Tämä on kuitenkin ohimenevä hetki elämässä eikä tätä tarvitse ottaa muuten kuin rennosti. 

15. helmikuuta sijoittuva uusikuu herättää kysymyksiä ja pohdintoja. Saattaa herätä muun muassa kysymys ja pohdinta siitä, missä elämäsi vaiheessa kuljet, mitä olet saavuttanut ja mitä voisit saavuttaa lisää. Tietyt polut elämässämme ovat sielumme valitsemia eikä asioiden tai tehdyn työn hyöty näy välittömästi. Monesti erityisesti auttamistyössä tehdyn työn välitön hyöty ei näy myöskään taloudellisesti, jolloin henkilö saattaa kyseenalaistaa vaivannäkönsä ja investoinnin vastinetta. 

Tällaisten tunteiden äärelle on hyvä pysähtyä arvioimaan tehtyjä päätöksiä. Nämä tunteet voivat olla myös testi, joka arvioi sitoutumisen tasoa. Mitä sitoutuneempi olet omaan elämäntehtävääsi ja polkusi kulkemiseen, sitä helpommin voit olla varma siitä, että tällainenkin vaihe vahvistaa sinun suunnitelmia ja motivoi kulkemaan tehokkaammin tielläsi.

Maaliskuussa Mars vaikuttaa luonteeseesi enemmän tehden sinusta määrätietoisemman ja motivoituneemman päästä toteuttamaan suunnitelmiasi. 

Kauriin Rakkaus 2018
Venuksen vaikutus 6. lokakuuta näkyy ihmissuhteissasi ja yhteisöllisyydessä. Venuksen vaikutus näkyy silloin haluna verkostoitua ja hakeutua vertaisryhmiin ja ihmisten joukkoon, joiden kanssa voi keskustella ja saada uusia näkökulmia ja visioita tulevaisuuteen. Lokakuun loppu tulee kannustamaan siltojen rakentamiseen ihmisten välille, joiden kanssa ne ovat aiemmin sortuneet syystä tai toisesta ja joiden kanssa haluat edelleen sovittaa joitakin asioita.

Marraskuu vaikuttaa Kauriiseen niin, että omahyväisyys ja itsensä muiden yläpuolella tunteminen voi aiheuttaa toisissa hämmästystä ja ehkä jopa perääntymistä. Varo näitä tunteita ja pysy nöyränä, sillä silloin sinun lähelläsi on huomattavan paljon helpompi olla. 

Yhteenveto Kauris 2018:
Saturnuksen vierailu 2020 loppuun asti on Kauriille mainiota aikaa. Kauris hyötyy tästä paremmin kuin muut merkit ja erityisesti silloin jos olet ollut realistinen ja rehellinen liiketoiminnoissasi, niin sinulla ei ole mitään pelättävää. Tämä on aika, jolloin saat hyötyä kaikista siemenistä, jotka kylvettiin viimeisten vuosikymmenien aikana.

Helmikuu on Kauriille erittäin hyödyllinen luonnonläheisten henkisten käytäntöjen ja esoteerisen aineiston tutkimiseen.
Marsin vaikutus 18.3.-04.4 todella pitää sinut kiireisenä ja testaa sinun kestävyytesi, mutta Venus tuo harmonisempaa energiaa 31.3-7.4, jolloin ystävän tarjoama läsnäolo saa sinut helpottuneeksi. Huhtikuun puolessa välissä Merkurius tulee tuomaan kommunikaatio- ja sopimuksentekotaitojaan, jolloin se lisää tarvetta tarkistaa yhteistyöstäsi. Romanttinen aika jatkuu jälleen kun Venus vaikuttaa merkissäsi 20.-27. toukokuuta.

Kauris 2018 Avainsanoja:
Ulospäin suuntautuminen, todelliset tarpeet ja halut, aidot ja tukevat ystävät, intohimoiset ja kehittävät keskustelut, irti päästäminen silloin kun tilanne vaatii.

Kommentit

  1. Kiitos tästä. Aika hyvin kuvastas ainakin minua. Olen kauris ja vielä nouseva merkki kauriissa. Organisaattoriksi itseni koen ja hallinnollisissa tehtävissä olenkin.

    VastaaPoista
  2. Miettii tässä sellaista, kun neuvotaan lukemaan myös aina se nouseva merkkikin ja minulla on tämä kauris..., että se vaikuttaisi enemmän aikuisena, kuin aurinkomerkki, joka minulla on sitten kalat! Tiedä sitten, mitä seurattava ja uskottava...?? Hmmm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ninnu se riippuu pitkälti siitä, että missä syntymäkartan huoneessa aurinko sijaitsee. Nousevamerkki tarkoittaa enemmän meidän ensivaikutelmaa, jota me välitetään muille tai tapaa jolla me vastataan ulkopuoliseen maailmaan. Kauris nousevamerkki tarkoittaa, että sinun persoona käyttäytyy kuin Kauriin, mutta aurinkomerkkisi eli Kalat merkin ominaisuuden näyttäytyvät kolmannessa syntymäkartan huoneessa, joka liittyy kommunikointiin ja ajatustenvaihtoon.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi