Siirry pääsisältöön

Vaaka 2018!



VAAKA

"Päästän irti ja vapautan menneet."

Vaa’alle jakaminen on huolehtimista ja niin kuin nimi kertoo Vaaka pyrkii balanssiin kaikissa asioissa. Vaaka havainnoi, pohtii ja huomioi tilanteet eri näkökulmista. Vaaka pystyy asettumaan helposti toisen asemaan ja näkemään empatiakykynsä ansioista mikä on täydellisen balanssin kannalta viisasta. Tämä on hieno piirre ja toimii täydellisesti täydellisessä maailmassa. Meidän todellisuudessa kuitenkin tämä voi aiheuttaa turhautumisia, kun muut eivät hoida omaa osuuttaan, vastuutaan ja velvollisuuksiaan samalla tavalla kuin Vaaka-merkin henkilöt vastuullisesti. Monet tilanteet, kuten lain rikkominen, vähemmistöjen oikeudet, työssäkäyvien lait, vanhempien lomat, yms sellaiset, jotka tuntuvat epäoikeudenmukaisilta, saattavat pyöriä Vaa'an mielessä ja tavassa nähdä maailmaa.

Meidän maailmassa tapahtuu paljon epäoikeudenmukaisia asioita, joita yksittäinen ihminen ei pysty suoranaisesti vain kytkeä pois. Mitä pystyt tekemään on, päästää tämä kielteinen tunne ja muokata omasta todellisuudesta mahdollisimman viihtyisän ja rakkaudentäytteisen. En pyydä sinua sulkeman silmiäsi vääryyksiltä, mutta lähestymään näitä eri tavalla. Tällainen on sinun elämäsi kannalta huomattavasti hyödyllisempää.

Aloita vanhojen kaunojen ja epäsuotuisien tunteiden irti päästäminen esimerkiksi laatimalla luettelon kokemuksista, jotka painavat mieltäsi. Ota paperi ja kynä, aseta munakellon tai puhelimen ajastin 20 minuutin päähän ja kirjoita kaikki ne sellaiset muistot ja kokemukset epäoikeudenmukaisista tilanteista, joita olet kohdannut. Tämä voi tuntua aluksi hankalalta, mutta tee harjoitusta niin kauan, kunnes ei tule enää muuta mieleen. Tämän jälkeen mene parvekkeelle tai pihalle, polta paperi turvallisesti ja vapauta ne kokemukset systeemistäsi. Saatat yllättyä miten niinkin yksinkertainen harjoitus voi helpottaa oloasi huomattavasti! 



Vaaka 2018
Saturnuksen vaikutus kulkee kodin, perheen ja vanhempien alueella merkissäsi, joka tarkoittaa mahdollisesti itsenäistymistä ja riippumattomuutta vanhemmista. Tässä tapauksessa tämä voi tarkoittaa myös mukavuusalueen ulkopuolelle poistumista ja riippumattomuutta auktoriteetin vaikutuksesta. Vaa’alle auktoriteettiasemassa olevien totteleminen on tärkeää, mikä on kunnioittavaa, mutta tämä vuosi haastaa sinua kyseenalaistamaan ja laajentamaan näkemyksiäsi myös tästä asiasta. 

2018 tulee opettamaan omavaraista selviytymistä ja eri tilanteet tulevat työntämään riittävästi tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tällainen opetus voi osoittautua erittäin tärkeäksi myös tulevaisuudessa. Viisas olemuksesi houkuttelee monenlaisia viisaita ihmisiä ympärillesi, mutta nämä henkilöt pystyvät etäällä suoden sinulle tilaisuuden löytää sinun sisäistä voimaa.

31.1 täysikuu korostaa harrastuksia ja erityisesti luovia sellaisia. Luovien harrastusten aloittaminen tai vastaavasti jatkaminen voi saattaa sinut yhteen uusien ystävien kanssa. Nyt on hyvä aika osallistua muun muassa tapahtumaan, jota olet syystä tai toisesta vältellyt. Rohkea askel tuntemattomaan voi yllättää sinua positiivisesti ja tutustuttaa sinua puoliin sinussa, joita et ehkä tiennyt aikaisemmin.

15.2 uusikuu vaikuttaa Vaa'an emotionaalisiin tarpeisiin. Uuden kuun vaikutukset voivat näkyä kasvavana huomion ja läheisyyden kaipuuna. Vastaa tähän tarpeeseen rehellisesti ja hakeudu rakkaiden ihmisten pariin. 

2018 kutsuu sinua puunnitsemaan ja evaluoimaan prioriteettejäsi. Laita asiat tärkeysjärjestykseen ja toimi arvojesi mukaan, sillä tällainen ratkaisu saa sinut tyytyväiseksi. Jos kaipaat vapaa-aikaa, ota sitä itsellesi, perheellesi ja kodillesi.

Mars siirtyy 18. maaliskuuta sinun merkkisi neljänteen huoneeseen, joka on kodin, perheen, perinteiden ja intiimien asioiden huone. Tämä aika voi tuntua haasteelliselta kompromissien ja sopimusten teon kannalta. Kuuntele nöyrästi muiden kantoja ja tule vastaan, näin asiat sujuvat mutkattomammin eikä pääse syntymään erimielisyyksiä. 

Vaaka Rakkaus 2018 
Saturnus Kauriissa vaikuttaa myös sinun merkkiin tuomalla suuriltakin tuntuvia muutoksia epävakaisiin ihmissuhteisiin, työelämään tai muuhun asiaan, joka vaatii suurta voimaa muuttuakseen. Tämä ajanjakso haastaa meitä tarkastelemaan menneitä ja viime vuosikymmenien aikana istutettuja siemeniä. 1.-20.12. välisenä aikana ei enää tuhlata aikaa turhiin asioihin, jotka eivät palvele. On aika päästä eroon elämäsi rikkaruohoista ja puhdistaa elämäsi puutarha. Tämä ei tule olemaan helppoa mutta taatusti antoisaa!

Helmikuun alku voi tuntua haasteelliselta, mutta loppua kohti helpottuu jälleen kun Venus tuo ihastuttavaa ja rakkaudentäytteistä voimaa. 7.-14.3 tulee tarjoamaan tilaisuuden lujittaa suhteita. Tämä aika antaa tilaisuuden lujittaa myös uusia suhteita.  Marsin vaikutus maalis-huhtikuussa saattaa vaikuttaa temperamenttiisi. Itsekurin ja itsehillinnän avulla sinun on mahdollista kontrolloida muutos temperamenttissasi. Tämä vaihe menee nopeasti ohi ja ne asiat, joista olit voimakkaasti eri mieltä saattavat kadota tai menettää merkityksensä Merkuriuksen vaikutuksen alla.

Vaaka yhteenveto 2018

Venuksen perääntymisen vaikutus tapahtuu talouden saralla, joka aina lokakuun loppuun asti tulee vahvistamaan luottamuksesi tuloihisi ja varmuutesi taloudelliseen tilaan. Tee sijoutuksesi järkevästi, varovaisesti ja viisaasti. 

1.-16.11 suo tilaisuuden tehdä  muutoksia. Käytännön tasolla tämä voi vauhdittaa esimerkiksi muodonmuutoksen. Vaatteiden tyyli, hiusten muotoilu tai kuntoilu, joka muuttaa kehosi ulkonäköä. Tällainen ulkoinen muutos voi muuttaa myös sisäisesti sinua ja tuloksena voi olla aivan uudenlainen representaatio sinusta ja muutoksesta, jota olet käynyt läpi. 

Vaaka 2018 Avainsanat:
Perheen ja kodin merkityksen kasvu, ystävyys, uudet ystävät, harrastukset, sisäinen rauha, sisäinen voima, sisarukset ja sukulaissuhteet.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi