Siirry pääsisältöön

Kaksoset 2018!






♊ KAKSOSET


"Minä teen tilaa rehellisyydelle"

Kaksonen aurinkomerkissä 2018 planetaariset vaikutukset tapahtuvat keskustelutaidoissa. Kaksoset ovat yleensä huumorintajuisia ja osaavat varmasti ns. small talk -puhetta. Heiltä sujuu mainiosti erilaiset keskustelun aiheet ja heidän on helppoa täyttää jokainen tyhjä hetki huumorilla ja hassuilla tarinoilla. Tämä on varmasti mukavaa, mutta 2018 tulee haastamaan Kaksosta syvällisempiin keskusteluihin ja erityisesti kuuntelutaidon kehittämiseen. Tämä voi tuntua haasteelliselta aluksi, varsinkin kun Kaksonen on tottunut keskusteluissa täyttämään tyhjät tilat nopeasti, mutta saatat kuitenkin yllättyä tämän yksinkertaisen asian hyödyistä. Tämä taito tulee tuomaan ihmiset lähemmäksi sinua, kun opit kuuntelemaan heitä ja olemaan aidosti läsnä keskustelussa.

2018 aikana Saturnuksen vaikutus tulee näkymään Kaksosen kahdeksassa syntymäkartan huoneessa, joka on psykologian, trauman, tabun, velan sekä reflektoinnin huone elämässäsi. Tämä on aika, jolloin saatat joutua kohtaamaan "kuoleman" jossain muodossa. Se voi olla esimerkiksi vanhojen tapojen kuolema tai vastaavasti myös jonkun henkilön kuolema, joka herättää pohdintoja kuoleman merkityksestä. Se ei ole välttämättä jonkun läheisen kuolema, vaan pikemminkin jopa julkisuuden henkilön tai kaukaisen tuttavan kuolema nostattaa tunteita, jotka johtavat termin merkityksen käsittelemiseen. Myös testamentti- ja perintöasiat saattavat herätä mielessä. 

Tabujen ja todellisuuden kyseenalaistaminen tulee 2018 aikana ajankohtaisemmaksi kuin koskaan. Mikä on totta? Mihin uskomukset perustuvat? Vastauksien löytyminen johtaa korkeampaan viisauteen ja sielun puhdistumiseen.  Ajoittain tämä uuden todellisuuden paljastuminen saattaa aiheuttaa hämminkiä, mutta mene mukaan tähän ja ole avoin vastaanottamaan uusia näkökulmia asioihin. Parhaimmillaan tämä aika johtaa korkeampaan hyvään ja onnelliseen sieluun.

31.tammikuuta sijoittuva täysikuu tulee tuomaan eri sukupolvien välistä tiedon ja taidon vaihtamisen entistä tärkeämmäksi. Kaksonen merkki arvostaa vanhempia sukupolvia ja jakaminen heidän kanssaan tapahtuu puoleen ja toiseen. Silloin on mahdollista luoda omia rituaaleja ja henkisiä käytäntöjä. 

15 helmikuun uusikuu voi tuoda elämääsi mentorin, joka auttaa sinua henkisessä kasvussasi ja innostaa sielun todellisten halujen löytymiseen. Kuuntele itseäsi ja jos tunnet kutsumusta osallistua erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin, ota aikaa kehittämään tätä osa-aluetta elämässäsi. Näistä eri tapahtumiin osallistumisesta voi löytyä mentori, joka viisaudellaan saa suurta vaikutusta elämääsi. Myös matkustamisen kautta saat laajennettua näkökulmiasi ja tutustua erilaisiin kulttuureihin, uskontoihin ja tapoihin.

Kaksoset Rakkaus 2018 

Venuksen vierailut merkissäsi tuovat mukanaan lämpöä ja rakkautta. 18.-25.1 luovuuden taso on korkealla erityisesti romanttisissa teoissa. Jos mielesi tekee yllättää rakkaasi kauniilla ja romanttisilla teoilla anna mennä, kuuntele intuitiotasi. Tammikuun loppu ja helmikuun alku on hyvä aika vakiinnuttaa suhdettasi tai tarttua uskaliaampaan tekoon, jos sellaista elämäsi tarvii. 

Venuksen vaikutus 11.-18. helmikuuta tekee sinut viehättävämmäksi ja vetovoimaisemmaksi. Silloin erityisesti jos olet sinkku saatat yllättyä ystävänpäivänä. Sama vaikutus toistuu huhtikuun lopussa, joka tuo lämpöä ja rakkautta entistä tärkeämmäksi osaksi elämääsi. 

Venuksen perääntyminen lokakuun alussa tuo oman etunsa ystävyyssuhteisiin ja tiimityöhön. Nautit kollegoiden huomiosta ja parrasvalossa olemisesta. Rehellisesti ja kovalla työllä saavutettu suosio ja huomio on kannattavaa ja se helposti voi jatkua myös tämän ajan jälkeenkin. 


Kaksoset Yhteenveto 2018
Vuoden ensimmäinen puolisko sujuu melko rauhallisesti verrattuna esimerkiksi heinäkuun jälkeiseen aikaan, joka on hieman kiireisempi ja jännittävämpi aika elämässäsi. 

Yhteiskunnallinen elämä saa uuden nousun kun Mars antaa sinulle energiaa ja itsevarmuutta mennä ulos verkostoitumaan 22.5.-9.6. Marraskuu on hyvä aika keskittyä hyvään ja ravintorikkaaseen ruokavalioon. Terveyden kannalta sinä kukoistat tuona aikana. Jos tavoittelet painonpudotusta ja kunnon kohentamista, tämä on ihanteellinen hetki viettää kuntosalilla, tanssien tai muiden harrastusten parissa, jotka polttavat kaloreita ja saavat olosi huippuun.

Kaksoset 2018 Avainsanat:
Okkultistiset tutkimukset, sukupolvien välinen tiedon jakaminen, unen ja ruoan laadun paraneminen, Rakkauden täyteinen elämä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leijona 2018!

♌ Leijona : "Olen itsevarma." Yleinen käsitys Leijonista on se, että viidakon kuninkaina, he ovat itsevarmoja ja hakeutuvat mielellään parrasvaloon. Tämä käsitys voi pitää paikkansa erityisesti jos merkissä on muita planetaarisia vaikutuksia, jotka tukevat tätä. Kuitenkin monet Leijonat syystä tai toisesta eivät tunne niin vahvaa itsevarmuutta kuin niiden oletetaan. Sosiaalinen media ja kuvien postaukset muokattuina monella eri filtterillä saattaa heikentää kenen tahansa itsevarmuutta olla esillä. Erityisesti tytöillä tämä helposti voi näyttäytyä epävarmuutena lähteä ulos ilman meikkiä tai muita kauneuskikkoja. Tähän kun lisätään yhteiskunnan yleinen kauneuskäsitys tuloksena voi olla epävarmuutta monilla muillakin kuin pelkästään Leijonilla. Leijona on kuitenkin älykäs johtaja ja karismaattinen, joka helposti vetää huomion puoleensa. Leijonat ovat myös luonnostaan luovia, huolellisia, intohimoisia ja älykkäitä, mutta monesti ohittavat näitä hyviä ominaisuuksia itse

Neitsyt 2018!

♍ NEITSYT "Minä hiljennän sisäistä kriitikkoa" Jos joku haluaa saada jonkun homman tehtyä tehokkaasti, kannattaa viedä se Neitsyelle. Neitsyet  ovat kuin työmuurahaisia, ahkeria ja tehokkaita saamaan asioita aikaiseksi. Tiimityöskentely voi olla vaikeaa vain siksi, koska Neitsyet ottavat helposti liikaa vastuuta ja tekevät kaikkien muidenkin osuuden ryhmätyöstä ja vieläpä mielellään. Aikuisena se saattaa kuormittaa, jos Neitsyt ei osaa hidastaa tahtia tai kieltäytyä kohteliaasti ottamasta muiden tehtävät itselleen. Suurimmaksi osaksi Neitsyt on tehokas saavuttamaan asioita. Hän saattaa saada tehtävänsä nopeasti tehtyä ja jäädä ihmettelemään miksi muut ovat niin hitaita. Haasteena tässä on se, että Neitsyt on melko tietoinen tehokkaasta työskentelystään ja tyytymättömyys toisten tapaan hoitaa asioita saattaa johtaa kasvavaan työmäärään ja vastuuseen. Hidasta Neitsyt tahtisi ja opi hyväksymään myös muiden tapa työskennellä. Olemme kaikki hyviä tietyillä alueilla. Ottamal

Rapu 2018!

♋ Rapu: "Tunnen kaiken ylpeydellä" Rapu on yksi väärinymmärretyistä eläinradan merkeistä. Toivottavasti tämä väärinymmärrys korjaantuu vuoden 2018 aikana. Rapua on usein kuvattu sensitiiviseksi jopa niin liioitellusti, että myös itku voi olla herkässä. Tällainen uskomus ei ole ehkä aivan paikkansapitävä siinä mielessä, että tällaiset uskomukset saattavat keskittää huomion dramaattisuuteen, vaikka todellisuudessa kyse on aivan muusta. Ravut ovat herkkiä aistimaan tunteita. Ravun hallitsijaplaneetta on kuu, joka edustaa feminiinistä energiaa, vesi-elementtiä, alitajuntaa, symboleja ja äitiyttä tai äidillistä huolehtimista. Ravun herkkyydestä mainittakoon esimerkiksi äidit, jotka monesti saattavat tuntea lapsen hädän ja tarpeen, vaikka lapsi olisi toisella puolella planeettaa. Tämän intuition kanssa samoille taajuuksille virittäytyminen vaatii herkkyyttä paitsi vastaanottaa näitä viestejä mutta myös tulkita niitä. Intuitiiviset viestit ilmenevät Ravulle emootioina, joi